Home / Лайфстайл / Дженифър Анистън се омъжва

Дженифър Анистън се омъжва

Актрисата реши да узакони връзката си с Джъстин Теру

В пресата гръмна поредната новина за предстоящата сватба на Дженифър Анистън. Самата тя реши да хвърли повече светлина върху личния си живот и разкри, че на сватбеното тържество няма да покани Брад и Анджелина, тъй като това би било лицемерно от нейна страна. Причината за негативните коментари на красавицата се крие в изказванията на Пит за съвместния им живот. След като половинката на Джоли изкоментира, че животът с Джен е бил истинска досада, последната побесня.

“Недостойно беше Брад да коментира брака им като скучен и безинтересен толкова години след раздялата им. Още повече сега, когато Джен е на път да се омъжи отново” – споделят близките на холивудската звезда.

Поведението на Брад може да се изтълкува като зле прикрита ревност, тъй като чак сега започна да напада така ожесточено бившата си жена. Запознати смятат, че го прави, за да накара Джъстин да я изостави. Заради всичко това Анистън не смята да поддържа близки отношения с него и автоматично го изключва от списъка с гостите, които ще бъдат поканени на сватбата.

Много слухове се носят и за връзката на Брад и Анджелина. Те уж щяха да сключват брак, а все по-упорито се говори за раздялата им.
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*