Home / Новини / Деян кръшка на Радина Кърджилова с бивши манекенки

Деян кръшка на Радина Кърджилова с бивши манекенки

Актрисата разказвала на познатите си, че наесен ще впримчи в оковите на брака Деян Донков

сн.: Блясък

 

Връзката на Радина Кърджилова и звездата на Народния театър е все така шокираща. Двамата дават противоречиви сигнали – ту са заедно, ту не са. Напук на слуховете, че са разделени, те се появяват заедно по нощните клубове, купонясват и се наливат с питиета.

Въпреки атаките на актрисата, Деян не смята да се обвързва сериозно и макар да афишира връзката си с Радина, той не спира да забива и палави студентки, пише “България днес”.

Радина се опитвала да опитоми наперения плейбой, но засега безуспешно. Той е засичан по заведенията с бивши манекенки – студентки от НАТФИЗ, а доколкото знаем навиците му, едва ли си говорят само сладки приказки.

За да разбере повече за благоверния си, Кърджилова дори се е сближила с бившата му приятелка Снежана Макавеева. Двете си гукали често и обсъждали Деян Донков при всеки възможен повод.

Радина търси утеха и при Юлиан Вергов, възприемайки го повече като баща. Двамата са били засечени заедно на къмпинг “Смокиня”, където артистичните натури обичат да купонясват през лятото.

Семейното положение на Вергов също е една голяма въпросителна, тъй като се носят слухове, че се е разделил с дългогодишната си спътница заради друга жена.

share button

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*