Home / Лайфстайл / Дейвид Бекъм: Искам да бъда запомнен като един успешен футболист!

Дейвид Бекъм: Искам да бъда запомнен като един успешен футболист!

Футболистът се надява да уплътни времето си с благородни каузи, веднага щом чуе последната съдийска свирка

 

Дейвид Бекъм все още е най-желан от жените. И има защо...

Дейвид Бекъм е един от най-великите футболни играчи в Англия, но славата му извън терена понякога засенчва неговия изключителен талант.

Въпреки че е ритал за някои от най-добрите клубове в света, Дейвид Бекъм все още се притеснява за това как ще бъде запомнен, след като спре да играе и чуе съдийската свирка за последен път.

37-годишният футболист и звезда на Галакси /Лос Анджелис/ е в залеза на кариерата си. И въпреки това носителят на няколко престижни футболни награди не иска това време да идва, както не би искал да бъде запомнен единствено и само като добре изглеждащата половинка на Пош Спайс.

В новия брой на Esquire Дейвид Бекъм разказва подробно за онова, което го вълнува на терена и извън него, а на въпроса как иска да бъде запомнен, отговаря: „Като един трудолюбив футболист.“

Неговата работа като модел и глобална модна икона е направило името му известно точно толкова, колкото и онова, което може с топката.

Бащата на четири деца е сменил много стилове, поддържал е различен външен вид по време на кариерата си, но въпреки това е категоричен, че не това е било важно за него.

В заключение Дейвид Бекъм казва пред Esquire: „Това, което виждате, съм аз. И това няма да се промени. Не се опитвам да крия нищо, защото няма какво да крия. Дори и да не се разхождам само по бельо.“

Небрежен и секси - футболистът рядко облича костюм

Бекъм благодари на почитателите си във Facebook, които вече са повече от 20 000 000

Новият брой на Esquire

Успешният футболист Дейвид Бекъм в действие

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*