Home / Лайфстайл / Агилера: Харесвам тялото си!

Агилера: Харесвам тялото си!

Певицата не смята, че се е запуснала

Понаедрялата фигура на известната блондинка провокира почитателите й и те заляха социалните мрежи с коментари. Действително Кристина Агилера е напълняла и дори не се опитва да се прикрива, което ясно показва, че се харесва такава, каквато е.

“Чувствам се добре в тялото си и мъжът до мен споделя мнението ми. Щастлива съм и се радвам, че синът ми е здрав” – призна певицата по повод коментарите, че е напълняла.

31-годишната певица подчертава, че всяка жена в шоу бизнеса е критикувана, пише woman.hotnews.bg. Дори да е перфектна пак ще се намерят недоброжелатели, които да хвърлят кал по нея. Тъй като Агилера е била и слаба, и по-пухкава тя е свикнала да бъде критикувана. Затова пък винаги ще поема рискове напук на зложелателите си.

Певицата провокира феновете си, споделяйки, че е просто перфектна. Тя се върна назад във времето, когато е била само на 17 години. Тогава името й нашумя, а визията й беше повече от убийствена С времето желанията и предпочитанията и на певицата, и на феновете й се промениха.

Тези, които харесват музиката й, едва ли ще с впечатлят от няколкото килограма в повече. И все пак, няма да е никак лошо, ако се заеме по-сериозно с фитнес упражненията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*