Home / Хороскоп / Хороскоп за 10 януари 2012 г.

Хороскоп за 10 януари 2012 г.

Овен – подходящ ден за започване на нещо ново. Можете да помислете за повишаване на квалификацията си, за да увеличите шансовете си за хубава работа.

Телец – ще се наложи да направите някои отстъпки, но те ще са в името на общото благо. В крайна сметка всичко ще се нареди във ваша полза.

Близнаци – помислете за здравето си. През последните месеци се обездвижихте и сега е време да компенсирате това с редовни физически занимания.

Рак – ще се изнервите, че не всичко става по ваше желание. Понякога е наложително да се примирите, вместо да губите време и усилия да се борите с вятърни мелници.

Лъв – влагайте усилия само там, където си струва. Борете се за истински важните неща и не се подавайте на манипулации от страна на колегите.

Дева – днес по-добре заложете на сигурното и изпитаното и не рискувайте с нови начинания. Денят е подходящ за придобиване на знания и явяване на изпити.

Везни – разкъсвате се между работата и семейството и започвате да се чувствате все по-гневни и депресирани. Проявете търпение и всичко ще се нареди.

Скорпион – в един момент сте силни и пробивни, а в следващия сте като изплашени малки деца. Нужна ви е здрава опора и сигурност.

Стрелец – не подценявайте новите си познанства и то най-вече когато касаят работата ви. Отделете време за създаване на ползотворни сътрудничества.

Козирог – не се измъчвайте от стари грешки, а погледнете напред и помислете какво можете да промените към по-добро.

Водолей – преследвайте личните си цели с постоянство и мотивация. Покажете на началството, че имате желание да изпълнявате задълженията си.

Риби – понякога сте прекалено меланхолични. Стегнете се и действайте. Концентрирайте се върху неотложните си ангажименти.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*