Home / Лайфстайл / 5 уникални подаръка за вашата половинка за Свети Валентин

5 уникални подаръка за вашата половинка за Свети Валентин

Ако сте от хората, които празнуват Свети Валентин, вероятно всяка година се чудите с какво да сюрпризирате половинката си. Макар че по магазините се предлага какво ли не, като цяло подаръците за този празник са доста банални – плюшени сърчица, мечета, скъпа козметика и т.н.

Предлагаме ви тази година да бъдете по-оригинални и да подарите на любимия си човек нещо уникално. Ние от Prekrasna.bg попаднахме на един доста интересен е-Магазин за спомени, в който всеки може да намери нещо за този специален повод. И най-хубавото е, че абсолютно всеки подарък се изработва специално за получателя, т.е. вие няма да подарите само вещ, а и част от сърцето си…

havliya1. Хавлия за баня с името или инициалите на получателя

Какво по-хубаво от това вашата половинка да има специална хавлия, на която са избродирани инициалите й или цялото й име? Дори да ви се наложи да прекарвате време далеч един от друг, хавлията, която сте подарили, ще обгръща любимия ви човек всеки ден.

2. Персонализиран дървен подносpodnos

Подходящ подарък за Свети Валентин е и дървен поднос с ваша обща снимка. Можете да сложите и малка картичка с надпис „Каня те на романтична закуска в леглото!“.

3. Многофункционално меко одеяло

odeyalaКоя дама не обича меките одеялца?! А тази, която ви показваме, е многофункционална – освен като одеяло, може да се ползва и като възглавница. Перфектен подарък особено за онези, които обожават да пътуват.

4. Чаша за Него и чаша за Нея

Омръзна ли ви да гледате едни и същи чаши със скучен дизайн навсякъде? Заложете на общ подарък – за половинката ви и за вас самите! Изберете интересен комплект чаши заchashi Него и за Нея. Безценно е всяка сутрин да пиете кафе от тези чаши заедно! Перфектен подарък за Свети Валентин!

5. Персонализирана дреха по избор

suicharДали ще изберете тениска, суичър или стилно яке, няма особено значение. Важното е, че тази дреха ще е единствена и ще изработена специално за щастливия си получател!

Избирайки персонализирани подаръци, вие не подарявате обикновени вещи, а нещо повече – подарявате обич, емоция, внимание! Това означава, че сте отделили достатъчно от скъпото си време, за да изберете нещо наистина специално за човека, когото обичате и цените!

Ние от Prekrasna.bg се свързахме със собственичката на Магазин за спомени – фотографката Румяна Мондешка, за да ни разкаже повече за оригиналната идея. Ето какво сподели тя:

„Вдъхнових се от работата си. Снимам предимно сватби и тържества. Днес е модерно на такива събития да се дават малки подаръчета на гостите. Масово хората подаряват малки керамични фигурки… Аз реших да бъда по-различна и предлагам шишенца с троянска сливова, малки кутийки със свещичка или специални ключодържатели. Всичко може да се поръча онлайн и не е нужно хората да губят излишно време.

В Магазин за спомени за всеки има нещо. И най-важното е, че подаръците са уникални! А това винаги се оценява положително и от подаряващия, и от получателя“.

*Имайте предвид, че направата на персонализираните подаръци отнема повече време. Затова не отлагайте за последния момент и изберете нещо стилно и красиво още сега. 🙂

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*