Home / Новини / Кубрат Пулев обедини България преди мача с Кличко!

Кубрат Пулев обедини България преди мача с Кличко!

Кобрата има реални шансове да победи Кличко

Днес е денят „X“ за най-добрия ни боксьор Кубрат Пулев. Тази вечер в Хамбург Кобрата излиза за световната титла срещу шампиона Владимир Кличко – мач, който е чакан от нашето момче може би цял живот.

И зад него ще застане цяла България. Едва ли ще има нашенец, който да не се интересува от тази битка и който да не застане пред телевизионния екран в 23.30 часа и да не стиска палци за Кубрат, пише в. „Телеграф“.

За пореден път Кобрата ще се превърне в обединител на всички българи. Тази събота няма „Левски“, ЦСКА, сини или червени на политическото поле.

Серия

Пулев все още не познава вкуса на загубата между въжетата на професионалния ринг. 20 победи от 20 мача, 11 от които

Кубрат Пулев Кличко

Кубрат Пулев

с нокаут. Кобрата има всичко, за да е шампион – физика, сила, увереност, тактика, желание. Кличко пък използва какви ли не номера, за да разконцентрира нашия боец.

„Смятам, че имам всичко нужно за победата. Готов съм физически. Бърз съм. Имам добра стратегия“, каза Кубрат.

Боксът е в кръвта на Кобрата още от дете. Баща му е този, който възпитава него и брат му Тервел да станат шампиони. Той му измисля и прозвището Кобра. „Тогава ми каза, че съответства на моя стил“, споделя той.

Агитка

Пулев се бръкна с няколко хиляди евро, за да осигури места край ринга за близките си. Причина е некоректното отношение на Владимир, чиято промоутърска компания отпусна само два пропуска за Кубрат.

„Това е ненормално! Вече дадох хиляди евро, за да осигуря места на своите близки. Тази постъпка на Кличко и на хората му ме мотивира още повече. Искам да победя! Имам достатъчно опит, сила и вътрешна енергия. Превъзхождам противника си с доста неща… Да даде Бог късмет и мисля, че ще успея“, каза още Кобрата.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*