Home / Мистично / Как ни помага амулетът?

Как ни помага амулетът?

Много хора носят амулет и са категорични, че той им помага

амулет помощ

Амулетът често действа само в определена област от нашия живот. Например, ако за вас са еднакво важни приятелите и работата, амулетът може да устрои едното за сметка на другото (приятели ще ви предложат добра работа), но няма да може „случайно“ да ви запознае на улицата с бъдещия ви работодател – началото на всяка ситуация при работа с амулета трябва да поставите самите вие.

Амулетът работи великолепно във вече създадени физически условия, в съществуваща ситуация и създава нещо ново само тогава, когато вече има определена база, основа за новото; амулетът ще поддържа онези от вашите планове, които могат да се осъществят. Трудно е да го накарате да работи на празно място, защото празното място няма емоционална окраска, а следователно и енергия, с която да работи амулетът.

Талисманите са още по-тесни наши помощници. Те работят в сферата на менталния план, засягайки нашите мисли и интелект. Те са привързани към обвивката на нашите мисли и разпространяват своето действие на първо място върху нашето астрално тяло, пише вестник „Феномен“.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*