Home / Здраве и диети / Пенсионерката Анет изглежда като 30-годишната си дъщеря

Пенсионерката Анет изглежда като 30-годишната си дъщеря

Анет Ларкинс не се оплаква от никакви болежки

младост суровоядство Животът ни е толкова напрегнат, че много рядко се замисляме за времето, когато ще остареем. Съответно и още по-рядко правим нещо по въпроса, за да бъдат старините ни по-приятни. Дори ако това се случи, ние сме твърде заети, за да предприемем нещо за предотвратяване на бръчките или да направим така, че косата ни да не е издайнически сива. Въпреки това, има една дама, която не е пропуснала през годините да се погрижи за времето, когато няма да е млада. Благодарение на това, 71-годишната баба днес изглежда не по-зле от 30-годишната си дъщеря и то без да е благодарила на някой пластичен хирург.

Анет Ларкинс, жител на Маями, щата Флорида, е щастливо омъжена за втори път. Сегашният й съпруг е на 54 години и в това на пръв поглед няма нищо странно, защото тя изглежда страхотно и с поне 20-ина години по-млада от него.

Тайната за нейния очарователен вид е задният двор на къщата й. Там Анет отглежда плодове и зеленчуци, за които се грижи сама. Мисис Ларкинс е суровоядка и не хапва нищо друго, което не е отгледала сама – без изключения. Дори и виното, което си позволява да пие от време на време, е направено от самата нея. Именно здравословното хранене и на пръв поглед елементарната диета са причината да изглежда страхотно дори в старините си.

Анeт признава, че нейната диета включва само сурови плодове, зеленчуци, ядки и семена. Изглежда странно една жена, чийто първи съпруг е притежавал някога през 1960 година малко месопреработващо предприятие, да се отдаде на суровоядството, но явно е имало защо. Освен това, тя е направила още една промяна в диетата си. Анет събира дъждовната вода, пречиства я по метода на замразяването и след това я пие.

Жената е напълно здрава във всички отношения. Тя не помни някога в живота си да е пила хапче, докато 54-годишният й нов съпруг се оплаква непрекъснато от диабет и високо кръвно.

Анет е написала две книги, едната от които се казва „Пътуване към здравето“, отделно е направила и DVD, в което разказва подробно за здравословните си навици, които вече са абсолютна рутина. И още нещо – всяка сутрин Анет става точно в 5 и 30, независимо кой сезон е.

loading...

2 comments

  1. Temenuzhka Petrova

    Не е за вярване 🙂 Особено като изгледах видеото..Тази жена изглежда прекрасно!

  2. Не искам ни най- малко да подценявам начина й на живот, но все пак да отдадем заслуженото и на гените й 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*