Home / Новини / Юлиан Вергов напуска “Стъклен дом” заради високобюджетен сериал

Юлиан Вергов напуска “Стъклен дом” заради високобюджетен сериал

Нов скандал се заформя в частната медия

След като стана ясно, че bTV ще пусне нов сериал с рекорден бюджет още през ноември, в медията се заговори за медийна война. Причината за недоволството на продуцентите и звездите от другите продукции на bTV е, че новият сериал ще има много голям бюджет. Това означава и, че актьорите ще вземат рекордни хонорари, пише в. “Всеки ден”.

Вергов бил първият, който се ориентирал към продукцията, но вероятно той няма да получи главната роля и да стане заместник на Ал Бънди. Предполага се, че Николай Урумов ще бъде предпочетен за тази роля. Татяна Лолова също вероятно ще има главна роля в сериала, но дали ще е тази на мързеливата съпруга на Бънди – не се знае. Всичко е на ниво предположения.

Говори се, че звездите от “Стъклен дом” напират за новия сериал, чието предполагаемо име е “Домашен арест”. Вече станахме свидетели на супер странна реклама по bTV, която вероятно касае точно този сериал, имитация на “Женени с деца”.

Още в началото, когато се заговори за идеята на частната медия да направи сериал по подобие на “Женени с деца”, тя се прие радушно от потребителите в интернет. Мнозина се изказаха, че ще бъде интересно.

Все още обаче няма конкретни имена за ролите в сериала, тъй като продуцентите търсят подходящите хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*