Home / Новини / Вижте снимки от сватбата на Марк Зукърбърг!

Вижте снимки от сватбата на Марк Зукърбърг!

Марк Зукърбърг и Присила Чан се ожениха

 

Марк Зукърбърг и Присила Чан се ожениха в Пало Алто

Основателят на най-голямата социална мрежа в света Фейсбук – Марк Зукърбърг, и дългогодишната му приятелка Присила Чан си казаха „Да“ на скромно тържество в Пало Алто, Калифорния. Според информацията, достигнала до медиите, младоженците са поканили стотина души на церемонията. Любопитното е, че гостите до последно си мислели, че отиват на празненство, организирано по случай завършването на Присила.

„Когато научихме, че всъщност сме дошли на сватба, а не на обикновено парти, всички изпаднахме в шок“, коементира с усмивка един от гостите.

Марк и Присила се познават от близо 9 години

За специалния ден Присила е избрала красива бяла рокля, а Зукърбърг е облякъл костюм – нещо, което не прави всеки ден. Бащата на Фейсбук обожава да носи суичър с качулка и дори на важни срещи отива небрежно облечен.

Марк и Присила се познават от близо 9 години. Двамата се влюбват един в друг в Харвард. Нито един от двамата никога не е коментирал публично намеренията си в личен план. Сега обаче се оказва, че са планирали тайничко сватбата си още преди месеци.

По форумите се коментира, че Зукърбърг не си губи времето – изминалата седмица беше доста наситена за него. Той празнува 28-ия си рожден ден, половинката му се дипломира, забогатя с още няколко милиарда долара, след като Фейсбук излезе на борсата Nasdaq. А преди броени часове смени семейния си статус на „женен“… Сватбената снимка, която качи в профила си, вече има над половин милион харесвания.

Щастливи!

One comment

  1. Дали си е постнал, снимките от сватбата във „Facebook“? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*