Home / Лайфстайл / Вижте есенно-зимната колекция на Happy Socks!

Вижте есенно-зимната колекция на Happy Socks!

Happy Socks произвеждат нещо повече от чорапи – фирмата предлага на своите клиенти… весело настроение

През пролетта на 2008 година Виктор Тел и Микаел Сьодерлинд от Швеция решават да стартират нова дейност, като основната им идея се изразява в това да преобърнат всичко сиво и скучно в прекрасна творба на пъстроцветния дизайн. Така двамата поставят началото на Happy Socks и пускат на пазара „весели“ чорапи, които към днешна дата се продават в над 50 държави по света.

С новата си есенно-зимна колекция, Виктор и Микаел не изневеряват на стила си и предлагат на своите клиенти изключително разнообразни модели.

Необичайните цветови комбинации явно се харесват на все повече хора, защото двамата ексцентрици не спират да експериментират.

Преди да стартира собствен бизнес, Виктор Тел е бил илюстратор и графичен дизайнер, но след това разбрал, че мястото му е в модата. Според него всичко в този живот е забавление, а не работа. Щастлив е, че благодарение на своята

Виктор Тел и Микаел Сьодерлинд поставят началото на Happy Socks през 2008 година

креативност е успял да вдъхне живот на един отдавна забравен продукт.

Микаел Сьодерлинд пък е бил в рекламния бизнес, но след 10 години работа в този бранш решил да промени нещо в живота си. Заедно с Виктор се впуснали в приключението Happy Socks и за отрицателно време спечелили доверието и одобрението на хиляди клиенти.

Вижте новата есенно-зимна колекция на Happy Socks и споделете в коментарите дали вие бихте носили толкова шарени чорапи:

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*