Home / Лайфстайл / Вижте Дженифър Анистън през годините (ФОГОГАЛЕРИЯ)

Вижте Дженифър Анистън през годините (ФОГОГАЛЕРИЯ)

Дженифър Анистън – приятелката, която всеки иска да има

През годините красивата актриса не търпи кой знае каква метаморфоза. Тя успява да запази онова, което дарява вечна младост, а то определено не се продава в никой холивудски бутик, нито може да се направи в кабинета на който и да е пластичен хирург по света. Нежността и добрината, която се усеща от цялото й излъчване, тя носи още от самото си раждане.

Дженифър Анистън – приятелката, която всеки иска да има

Дженифър Анистън – приятелката, която всеки иска да има

Дженифър е родена на 11 февруари 1969 година в Шърман Оукс, близо до Лос Анджелис. Баща й е грък и се казва Янис Анастасакис. След като стартира артистичната му кариера, той променя името си на Джон Анистън. Остава известен единствено с ролята си в сапунения сериал „Дните на нашия живот“.

Само една година от живота си малката Джен прекарва в родината на баща й – Гърция. Той се връща отново в Америка и заедно със семейството си се установява в Ню Йорк. През 1985 година те се преместват в Лос Анджелис, където все още е семейният им дом. Там голямата гръцка фамилия се събира за всеки по-голям празник.

Рейчъл Грийн носи огромната световна популярност на Дженифър Анистън. Героинята й от „Приятели“ не е по-различна от нея самата и това я прави любима на милиони фенове по света.

С участието си в американската ситуационна комедия “Приятели“ тя печели престижните награди Еми, Златен глобус и Наградата на гилдията на актьорите. Има немалко роли в игралното кино.

През 2000 година Дженифър се омъжва за Брад Пит. Бракът им съществува до 2005 година, когато холивудският красавец среща Анджелина Джоли. Към момента Анистън има връзка с актьора Джъстин Теру. Нямат сключен брак, от време на време се чува нещо за някаква евентуална бременност, но все още нищо не е потвърдено от самата нея.

Разгледайте уникалните снимки на Дженифър Анистън и вижте как се е променяла през годините.

Дженифър Анистън

1969

1971

1971 г.

1970 г.

1976 г.

1979 г.

1980 г.

1981 г.

1982 г.

1983 г.

1985 г.

2000 г.

2004 г.

2006 г.

2007 г.

2008 г.

2009 г.

2012 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*