Home / Хороскоп / Виж как се справят с финансовите дела различните зодии!

Виж как се справят с финансовите дела различните зодии!

Мнозина са забелязали, че едни хора лесно печелят пари и натрупват капитал, други правят огромни усилия, за да постигнат финансовите си цели, а трети изобщо не успяват

зодия пари

ОВЕН

Всичките си финансови придобивки Овенът трябва незабавно да слага на депозит, при това на срочен депозит – най-малко едногодишен. Освен това е добре да помисли за различни влогове – тоест в различни валути и в няколко банки, иначе паричките му ще отлетят като прелетни птици. На Овните е противопоказано да взимат  пари назаем, кредитите също не са препоръчителни. Тези хора придобиват сравнително лесно средства и при това с голяма печалба.

ТЕЛЕЦ

Телецът буквално е влюбен в своите пари. Той е способен да сгрява с флуидите си натрупаните спестявания, да ги прехвърля от пачка в пачка, дни наред да сортира банкнотите по стойност. Телецът е покровител на богатството по принцип, затова пътят му към милионите е открит като пред никого другиго. Препоръчва се да влага в солидни проекти: недвижимост, производство на жизнено необходими стоки, метали и изкопаеми.

БЛИЗНАЦИ

Финансовият успех на този знак в голяма степен зависи от неговото обкръжение в детството. Ако като деца са били лишавани, това трайно се вкоренява в съзнанието им и в такъв случай представата им за богатството може да се промени с помощта на тренинги и семинари. Но поради нетърпеливостта им, на Близнаците не се препоръчва продължително очакване на финансова печалба. Те предпочитат заплащането за всяка свършена работа.

РАК

Ракът трупа богатството си търпеливо, без бързане, затова пък непременно забогатява. Бързите и лесни пари не са за него, изключение прави само наследството. Отнася се внимателно към недвижимите имоти – собствени и чужди, тъй като цял живот се стреми да подобри жилищните си условия. Обича да дава излишните жилища под наем.

ЛЪВ

Лъвовете не се напрягат особено в преследване на големите пари – те идват в процеса на работата им. Понякога пари се създава впечатлението, че печалбата на Лъва е чиста случайност. Но случайността, превърнала се в навик, вече е закономерност. Доходите си получават посредством добри познати или по други неочаквани канали, като парадоксът е, че най-големите пари идват при Лъва от сферите на обслужването, независимо от царствената му натура. При това умеят и да продават, което също е в противоречие с натурата им.

ДЕВА

Девите са работните пчелички на Зодиака. Само че те работят не за общите нужди, а добиват нектар само за себе си. За много от тях идеята да печелят пари не излиза от главата им, но като че ли те ги заобикалят. Често се хващат на няколко места и затова денят им е плътно зает с работа. Би следвало да се поразмислят и да променят вътрешната си настройка, да познават възможностите си и да не се съгласяват с първото, което им се предложи. Заслужавате повече!

ВЕЗНИ

На някои им се налага да работят с години, за да получат това, което се дава на Везните за един ден. Само че за да се материализира всичко, те трябва да се справят с мързела си и да поработят над някоя от своите гениални идеи. Те преуспяват в бизнес, свързан с хора. Имат огромен шанс да спечелят пари или да получат наследство. Често строят въздушни замъци и планове за финансовото си благополучие – въображението им дава измамно чувство за защитеност и самореализация. Завистта към успеха на другите е засегнала и този знак и те често броят парите в джобовете на другите. Но в зряла възраст все пак се осмеляват на голямата стъпка – покупка на жилище или започване на собствен бизнес.

СКОРПИОН

Скорпионите отрано вникват в системата за печелене на пари, опитвайки се да постигнат самостоятелност в дадена сфера още от училищната скамейка. Думата „получавам“ има за тях голямо значение, тъй като те невинаги печелят парите си с честен труд. Скорпионът е реалист, умее да рискува, допуска загуби, но с всички сили се стреми към победата. Делата им се намират под железен контрол, всичко при тях се случва обмислено и обосновано, финансовият успех е гарантиран, въпросът е само каква сума.

СТРЕЛЕЦ

Изначалната грижа на Юпитер е неговите подопечни да са задоволени с всичко. Така че не се налага Стрелците да молят за милостиня. Що се отнася до големите пари, от тях стават отлични мениджъри и изпълнители, както и администратори. Те могат да печелят повече от началника си. Ключови години в живота им са 23, 35 и 47, когато имат възможност кардинално да променят финансовото си благополучие. Най-успешната сфера е в областта на процентите от продажби, когато Стрелецът с всяка крачка може да увеличава дохода си.

КОЗИРОГ

Последователността и целеустремеността по пътя към финансовото процъфтяване ще доведат Козирога до богатството на старини. Той е способен да печели, да трупа, да предвижда риска. Слаб е в сферата на общуването, но ако партньорът му е на съответното интелектуално ниво, то и Козирогът е на висота. Може да забогатее, трупайки стотинка по стотинка. Отличен стратег. Основната препоръка е да мисли позитивно и тогава във всяко начинание ще се появи светла страна.

ВОДОЛЕЙ

Финансовите дела на Водолея са в такъв хаос, че нито той, нито данъчните могат да се оправят в тях. Печалбата се появява неизвестно откъде и потъва неизвестно къде. В това време Водолеят разгадава тайните на битието и се блъска над мисълта за собственото си предназначение. Алтруист по натура, той лесно дава пари назаем, независимо че едва познава човека и често забравя за това. Според статистиката най-много ограбени има сред Водолеите. За тях е полезно сътрудничество с порядъчен и практичен партньор, който да реализира замислите им.

РИБИ

Самостоятелно спечеленият милион едва ли ще е постижение на Рибите, пише вестник „Феномен“. По-скоро Рибката ще се окаже на длъжност секретарка на старец-милионер, на която той ще остави солидно наследство. Мъжът Риби пък може да забогатее, като сключи неравен от финансова гледна точка брак с два пъти по-възрастна дама. Въпреки това обаче, той ще я направи щастлива. Мечтателността не им пречи да се погрижат за утрешния ден, макар че го правят хаотично и дори са способни да забравят мястото, където са скрили парите си.

loading...

One comment

  1. амулетът е върховен

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*