Home / Мистично / Как се проявява кармичната връзка?

Как се проявява кармичната връзка?

Малко са късметлиите, които откриват своята сродна душа

сродна душа

Щом човек намери своята сродна душа, отношенията между двамата започват да се развиват.

Защо например някой, който владее магически знания и методи, не изпитва желание да привърже по този начин някого към себе си? Защото това означава използване и манипулиране против волята, докато отношенията трябва да се изграждат на нивото на подсъзнателните вибрации – това са високите духовни отношения. Те могат да продължат достатъчно дълго време и ако се осъществи физическа близост, тя се формира на нивото на духовното възприятие, когато всичко се слива хармонично в едно. В този смисъл бързият технически секс не е интересен поради своята достъпност и примитивност. Практикуват го предимно хора, нуждаещи се от самоутвърждаване: колкото повече партньори имат, за толкова по-търсени се смятат. Но това е измамна и недалновидна позиция, водеща до деградация на личността.

Битува мнението, че ако един партньор е по-малко развит духовно от двамата, първият поема върху себе си отрицателната карма на другия. Това не е точно така. Практически никога не се случва в брака двамата партньори да са равнозначни. Рядко могат да се срещнат хора, живеещи напълно и абсолютно в хармония, с общи цели и стремежи, помагащи си един на друг, работещи кармически на едно и също ниво. Най-често се случва следното: единият тегли колата, другият се вози в нея. В най-добрия случай той не пречи, а в най-лошия – поставя пръти в колелата й…

На какъв принцип въобще е изградена кармата?

По-възвишените души трябва да измъкват по-слабо развитите, за да се издигнат на по-високо ниво. В подобна ситуация те се явяват учители, пише вестник „Феномен“. Но обикновено в човешката практика това се случва крайно рядко. Много е трудно и не се случва често да издигнеш партньора до собственото си ниво. На този процес пречат гордостта, агресията, понякога дори глупостта – сложни пороци, от които е трудно да се избави човек. В резултат семействата, достигнали за години до нивото, което им е било предназначено за този живот, са крайно малко.

Основната маса семейства се разпадат, когато онзи, който тегли, разбира безполезността на по-нататъшните си усилия. Това е статистиката. Двойките могат да се разделят във всеки период от брака: година, две, десет или петнадесет. Ако семейството има общи цели и задачи, мъжът и жената вървят ръка за ръка, за тях казват, че животът им се е наредил.

One comment

  1. karmichnata vruzka e beleg na nasledvestnosta na gena koito naslediava vsichko ot svoite roditeli trudno e da se sreshnat v edna brachna vruzka edintichni harakteri v opredelenieto za godnost na brachnia suiuz ili intimnata vruzka kolkoto sa po blizki do polojitelnite obshti cherti tolkova e po dobro sutrudnichestvoto ,,mujut i jenata se obicaht no te ne sa rodnina,,a sa prosto kombina tia biva sladostrasna ako e prekrasna stremeja da sa idinni gi pravi nedelimi kogato se obichat te vzaimno se obrichat a za decata govoriat za mechtata,…kusmet,..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*