Home / Новини / Видът контрацепция определя избора на партньор

Видът контрацепция определя избора на партньор

Жените, които пият противозачатъчни, са консервативни в избора на партньор

Нови изследвания на учени без работа показват, че жените, които пият противозачатъчни таблетки, избират надеждни и дори скучни партньори. Дамите, попадащи в тази графа, гледат сериозно на връзката си с даден мъж и не си падат по авантюрите, дори да попаднат в мрежите на някой мачо, то това са отделни случаи, а не обичайна тенденция.

Учените са категорични, че противозачатъчните хапчета са виновни за избора на партньор. Един вид тези “вълшебни” хапчета ви правят безразлични към лошите момчета, които и без друго могат да ви донесат само разочарования.

2512 жени са потвърдили тази тенденция. Дамите, взели участие в изследването, са споделили, че нямат големи изисквания към половинките си в спалнята и сексът не е сред основните им приоритети. Те обаче определят мъжете си като “скучни”, а любовните им подвизи – “незадоволителни”.

Жените, които предпочитат презервативите и спешните контрацептиви, водят по-динамичен сексуален живот и сменят по-често сексуалните си партньори. Те отдават по-голямо значение на секса и често са по-удовлетворени от посестримите си, които залагат на противозачатъчните хапчета.

Предпазването от нежелана бременност и от болести, предавани по полов път, е отговорност към собственото здраве и към здравето на вашия партньор.
share button

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*