Home / Споделено / Вече 7 години живея в лъжа…

Вече 7 години живея в лъжа…

Първият, в когото се влюбих и с когото станах жена, се казваше Константин. Бях луда по него и това че беше женен, се явяваше чар и предизвикателство, а не проблем. Само в началото обаче, докато хлътнах до ушите. После, без да искам, започнах ужасно да се дразня от жена му, от децата му, от съботите и неделите, от семейните му вечери и празници. Всичко това ме изнервяше, станах заядлива и вършех много глупости.

Едната беше, че докато бях с единия Косьо, завъртях флирт с друг. Пак Косьо. Готино момче, което беше damaготово на ръце да ме носи. Обичаше ме, но аз него – не. Въпреки това го имах като резервен вариант – за времето, в което жененият е при семейството си, за случаите, когато искам да му натрия носа.

Втората простотия, която направих, е да си въобразя, че ако забременея, моят любим мъж ще се разведе и ще реши да живее с мен и нашето дете. Не беше трудно да изпълня своята част от плана – виждахме се рядко все пак, искахме се много и се любехме винаги и навсякъде, стига да беше възможно. Ей така се правят бебетата – без изчисления, без презерватив и без контрол.

Сметката ми обаче излезе крива – Косьо, като чу, само дето не получи инфаркт. Обеща ми целия свят, само и само да направя аборт. Тук се пропука неговата схема – аз отказах. Вместо да махна бебето, пуснах в леглото си другия Косьо и набързо се ожених за него. Синът на първия уж се роди по-рано за пред втория.

Седем години живея в тази лъжа. Единственият Косьо, когото сега обичам, е синът ми. Биологичният му баща отдавна не ми е интересен, не ме вълнува, не го търся. Само понякога мисля за него, и то с добро. Мъжът, с когото отглеждам детето си, е най-добрият съпруг за мен и татко за него. Всеки от Косьовците си мисли, че момчето е кръстено на него. Истината е, че реших да е така, за да е по-лесно и по-удобно за мен. Няма опасност да се издам кога за кого мисля, пък и понякога си говоря насън – еднаквите имена спестяват доста неприятности.

Имаше време, когато съжалявах за решението си да живея по този начин. После осъзнах, че Косьо – първи, втори или трети, е моя съдба. Приех я, обичам си я и не си представям дните си в друго обкръжение.

Една майка 

Можете да ни изпратите вашата история на имейл info@prekrasna.bg Ние ще я публикуваме в сайта! 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*