Home / Новини / Вампири и зомбита обикалят столичните молове на Хелоуин

Вампири и зомбита обикалят столичните молове на Хелоуин

Идния петък, на 31 октомври, из улиците ще бродят смело зомбита, вампири, вещици и какви ли не още чудати същества. В деня на Вси светии почти всеки клуб, бар и мол е подготвил зловеща програма за гостите си.

Едно от най-добрите партита за Хелоуин ще се заформи в столичния клуб „Ялта“, пише „Телеграф“. Предната година зомбитата превзеха клуба, а тази посетителите ще са лични гости на граф Дракула – живия мъртвец, който не диша, но мисли, ловува и убива. Кървавото парти обещава да ни сблъска с най-големите ни кошмари. Доста секси случки могат да се завържат, понеже мотото на вечерта е Find what you love and let it kill you („Намери това, което обичаш, и го остави да те убие“).

Обиколка

Ако преди това искате да загреете наистина добре, то може да обмислите идеята за хелоуински пъб крол, или иначе казано – организирана обиколка на барове в столицата. „Както казват, „Животът е твърде кратък, за да пропуснеш да се helouin kostyumiнацепиш поне веднъж, преоблечен в костюм!“ – обясняват организаторите. „Затова всеки, готов да приеме предизвикателството, е добре дошъл на Хелоуин пъб крол, а на тези, които все още не се осмеляват, ще кажем само: „А кога иначе и защо не?!“ Мястото на срещата е ул. „Московска“ №3, часът е 20, оттам насетне всичко е голяма изненада. Не по-малко сюрпризи, съчетани с обиколка на заведенията, може да ви предложи и Студентски град. Там всеки с култов (или адски секси) костюм заслужено получава безплатни питиета.

Парти

Страшно парти ще забъркат и „Ъпсурт“ в Rainbow Plaza на 31 октомври. Хип-хоп групата ще вдигне градусите в компанията на балет „Нова“, които ще блестят в специално подготвени за празника костюми. Ще им помагат Мария Драгнева, позната от „Музикална академия“, и DJ Cass. От заведението обещават зловещ интериор специално за Хелоуин.

Зло

Няма да има отърване от страхотиите, където и да идете следващия петък. Столичните молове също са се заканили да ви изкарат акъла. Господарката на злото, или иначе казано Злодеида от филма с Анджелина Джоли Maleficent, ще посреща гостите на един от търговските центрове, на партера ще има много игри, забавления, танци и изненади.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*