Home / Лайфстайл / Ужас! Вижте краката на Сара Джесика Паркър

Ужас! Вижте краката на Сара Джесика Паркър

Емблематичната героиня от “Сексът и градът” има и слабо място

Кари Брадшоу успя да постави едно ново начало за съвременната жена. Тя се превърна в идол на жените от цял свят. Въпреки че не е стандартна красавица, Кари бе провъзгласена за секссимвол. Характерните за актрисата супер високи обувки заплашват да й докарат сериозни здравословни проблеми.

От снимките ясно се вижда, че краката на 46-годишната звезда са се превърнали в гротескна гледка. Дори и стилният й тоалет не успя да отклони погледите на папараците в друга посока на премиерата на балета на Пол Маккартни в Ню Йорк.

Актрисата е споделяла, че слабостта й да носи само високи обувки съсипва краката й. Положението очевидно е изключително сериозно и заплашва да я принуди да не се показва без чорапогащник.

Истината е, че гледката на такива крака, набраздени с изпъкнали вени, може да стресира и шокира всеки. Вероятно дори да спре да носи високи обувки, Сара няма да успее да си върне добрия вид на краката.

Актрисата от “Сексът и градът” съветва жените да бъдат внимателни и отговорни към здравето си, тъй като убийствените токчета водят и до убийствени последици. Тя споделя, че вече не усеща и болка, толкова травмирани и амортизирани са краката й.
социални мрежи

4 comments

  1. Тя винаги е била супер гадна като я погледна и ми се повръща

  2. То и ръцете й не са в блестяща форма. Но… въпреки това за мен „Сексът и градът“ ще си остане моята библия!

  3. Хората остаряват u know!! Сара Джесика Паркър си е символ!!

  4. Photoshop !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*