Home / Новини / Това момиче спука от смях журито и публиката в “Х-Фактор” (ВИДЕО)

Това момиче спука от смях журито и публиката в “Х-Фактор” (ВИДЕО)

16-годишна ученичка накара Мага да се замисли за самоубийство

“Щях да се гръмна просто. Не теб – себе си! Честно” – не издържа мъжката част от журито на „Х-Фактор”.

Мага се показа като безкомпромисен до този момент към лигавите участници в шоуто, които нямат реална представа за музикалните си способности, или по-точно за липсата на такива.

16-годишната Мариета не му остана длъжна обаче: “Вие подигравате ли ми се?” – контрира го тя. Публиката бе безапелационна към изпълнението на Мариета от София. Всички скандираха: “Довиждане” и я освиркаха яко. А от журито започнаха да си блъскат главите от умопомрачение. Девойката не само пя фалшиво, но и демонстрира голямо самочувствие, когато видя още в началото на изпълнението си, реакцията на публиката и журито.

В интерес на истината на кастингите видяхме невероятни образи, които ни забавляваха и ни накараха да се смеем до сълзи. Прави впечатление, че всичко живо напира да се покаже пред журито и пред цяла България при пълна липса на талант. Не се знае какво точно търсят, ако е сеир – получават се нещата, но ако действително мислят, че имат шанс – е направо смешно и жалко. Затова и Мага им пожелава да продължават да пеят под душа, но в никакъв случай пред хора, за да няма нежелани последствия.

loading...

One comment

  1. Кремена

    Не знам кой иска да гледа сеир. Гледам предаването още от самото начало и останах с впечатлението, че една от идеите на продуцентите на предаването е да представи именно участници, които не могат да пеят наред с тези, които могат, че да може цяла България да им се смее и подиграва. Мислех, че целта на двата предварителни кастинга преди явяването пред жури и публика беше именно да се отсеят кандидатите, които нямат никакви певчески данни и предаването да бъде наистина сериозно. Но явно съм грешала, което донякъде ме разочарова. Дъщеря ми се яви на прослушването във Варна и беше одобрена на първия кастинг, но не я одобриха за третия пред истинското жури и публика. А тя наистина има талант и може да пее. Печелила е национални и регионални конкурси за млади поп изпълнители. Има и много участия в концерти, организирани в града. Може би ако беше направила няколко кълба на сцената или ако се беше облякла като елф журито щеше да прецени, че притежава много Х фактор в себе си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*