Home / Новини / Том Круз с грим плаши малката Сури

Том Круз с грим плаши малката Сури

Съвсем скоро е премиерата на мюзикъла Rock of ages, в който Том Круз изпълнява ролята на Stacee Jaxx

Във филма звездата от „Мисията невъзможна“ си партнира с Катрин Зита Джоунс и други холивудски звезди. Лентата проследява живота на момче и момиче, които живеят в малък американски град и се впускат в интересно музикално приключение, преследвайки своите мечти.

Том Круз като рок звезда в Rock of ages

Том Круз като рок звезда в Rock of ages

В мюзикъла, който изобилства от рок изпълнения, таткото на Сури трябвало да е гримиран и издокаран като същинска рок звезда. Дъщеря му, която присъствала на снимките, не успяла да възприеме новия имидж на родителя си и през повечето време била уплашена от онова, което виждала пред себе си.

Съпругът на Кейти Холмс бил тупиран, гримиран и лакиран. Том Круз трябвало да се разкарва през по-голямата част от времето с очна линия и черен лак. Това накарало малката Сури да се чуди какво точно се е случило с татко й.

Том Круз разказва пред журналисти, че по време на снимките дъщеря му трябвало да носи каска, защото във филма имало много фойерверки и експлозии Освен това тя присъствала на снимки, на които баща й бил залят с изкуствена кръв и изрисуван с фалшиви синини, което допълнително я стресирало. Все пак актьорът обобщава, че като цяло преживяването й харесало и тя с нетърпение очаквала следващият филм, в който той ще се снима, за да може да присъства отново на снимачната площадка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*