Home / Хороскоп / Телците постигат мечтите си, Везните ще бъдат приятно изненадани

Телците постигат мечтите си, Везните ще бъдат приятно изненадани

Седмичен хороскоп за периода 2 – 8 февруари 2015 година

ОВЕН

Изключително важно за всички вас е да сте постоянни в исканията си и най-вече да заставате твърдо зад изискванията, които поставяте към близките си. Здравето ви е стабилно, но не го пренебрегвайте.

ТЕЛЕЦ

Дайте сто процента от себе си и положителните резултати няма да закъснеят. До средата на посочения период наминете на профилактичен преглед. Нови приятели ще се появят в живота ви.

БЛИЗНАЦИ

Освободете съзнанието си от някои задушаващи ви условности при предприемането на конкретни действия. Направете всичко по силите си, за да намерите повече време за партньора си. Здравето ви ще бъде добро.

РАК

зодии

Седмичен хороскоп за всички зодии

Насочете се към конкретни действия, които ще ви донесат успехи в материалната сфера. Пазете се от измамници, прикрити зад добри намерения. Погрижете се за доброто си настроение и здравето си.

ЛЪВ

Пред голям процент от вас ще настъпят благоприятни възможности – добре е да се възползвате от тях. Отделете време и за всекидневните си задължения, така че да сте в помощ на семейството.

ДЕВА

Насочете се към по-точен план за действие относно ангажиментите ви вкъщи. Моментът е много подходящ за срещи с приятели. Следвайте ритъм, който няма да ви уморява.

ВЕЗНИ

Може да бъдете приятно изненадани от пари на ръка. Ще имате обаче доста задължителни разходи, така че това няма дълго да ви радва. Погрижете се добре за здравето си.

СКОРПИОН

Потърсете разбиране и подкрепа в близките си при решаването на наложителни разплащания. Ще получите нужните подкрепа и внимание. Подсигурите гърба си срещу опитите на недоброжелатели да ви уязвят.

СТРЕЛЕЦ

Имате проблеми с половинката – опитайте се да ги разрешите без викове и караници. Хубаво е да контролирате склонността си към разточителство. През този период обърнете специално внимание на здравето си.

КОЗИРОГ

Планирайте инициативите си, не отлагайте важните неща. Не спорете с никого, особено с приятели си, тъй като има опасност от избухването на големи скандали. Здравето ви е добро.

ВОДОЛЕЙ

Правилно преценявате хората и това ще ви помогне да се предпазите от нападките на завистници. Ще успеете да реализирате някои от мечтите си, но ще имате и известни проблеми. Хубавата новина е, че ще бъдат незначителни.

РИБИ

Планирайте добре ангажиментите си! Не налагайте своята воля на половинката и хората, които са около вас. Имате нужда от качествен релакс.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*