Home / Красота / Тайни за красота, взети назаем от различни точки на света

Тайни за красота, взети назаем от различни точки на света

Мит е, че красотата иска много време и усилия

 

Използвайте правилните методи, за да съхраните красотата си

Дамите по цял свят знаят малки трикчета, с които поддържат красотата си. Днес ще ви подшушнем малки тайни, взети назаем от различни държави, за да изглеждате винаги свежа и млада.

Здрава и красива коса

В далечна Австралия, за да се отърват от пърхота и за да имат здрава и красива коса, жените добавят в шампоана малко евкалиптово масло. Перфектна работа върши и маслото от чаено дърво.

Без кръгове под очите

Ако прекарвате дълги часове пред компютъра или нямате много време за сън, вероятно имате тъмни кръгове под очите. Дамите от Испания използват картофени кръгчета за премахването им. Спокойно може да заложите и на кръгчета от краставица.

Красива кожа

За да заздравят кожата си и за да изгладят бръчките, японките използват масло от камелия. Те издават, че въпросното масло възстановява, подхранва и успокоява кожата.

Край на целулита

В Бразилия дамите залагат на ефективен и лесен метод при борбата с неприятния целулит. Те масажират проблемните зони с пясък. Пясъкът стимулира циркулацията на кръв и освежава кожата.

Меки устни

Италианките споделят, че тайната за меки устни се крие в зехтина. При всяка възможност те втриват еликсира на боговете в устните си.

Антиейджинг

Всеки ден дамите от Китай пият бял чай. Тази течност успешно се бори със свободните радикали в организма и запазва младежкия вид на кожата.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*