Home / Хороскоп / Стрелците разполагат със завидни възможности, Водолеите ще получат пари

Стрелците разполагат със завидни възможности, Водолеите ще получат пари

Страхотен хороскоп за вас за 30 март – 5 април 2015 година

Овен – В самото начало на периода се насочете към откриването на нови ефикасни методи – именно така ще постигнете сговор в семейството. Засилете грижите за здравето си.

Телец – Ще се радвате на голям брой позитиви в семейните отношения. С тях ще постигнете отличен резултат в материалната сфера.

Близнаци – Ще се превръщате лесно в любимец на близките си и особено на децата. Запазете обективното си отношение към заобикалящата ви действителност.

Рак – Приемете новите порядки, които ще ви бъдат от полза в бъдеще. Препоръчително е да не говорите повече от разумното, тъй като можете да си навлечете доста главоболия.

зодия

Зодия Овен

ЛъвЗдравето може да ви създаде известни тревоги, така че не отлагайте консултациите с личния ви лекар. В края на разглежданата седмица ще ви е лесно да се справите с трудностите.

Дева – Животът ви зависи от доброто ви здраве. Не правете компромиси, които са в пълен разрез с вътрешните ви убеждения. Погрижете се за здравето си.

Везни – Партньорът в любовта ще ви помогне да се справите със съществени проблеми битов характер. Стремежът ви към по-добър стандарт на живот ще е стимул сами да си помогнете.

Скорпион – Опитайте се да направите известни компромиси спрямо партньора в любовта. Не си поставяйте нереалистични цели от финансов характер, тъй като ще ви попречат на усещането за сигурност.

Стрелец – Вие ще разполагате със завидни възможности за постигане на финансови приходи, които напълно ще задоволят нуждите ви.

Козирог – До средата на седмицата ще печелите с лекота симпатиите на нови приятели. Разточителството няма да бъде посрещнато с въодушевление от страна на близките ви.

Водолей – В скоро време ще забележите повишаване на паричните си приходи, които ще ви позволят някои неотложни покупки. Но не загърбвайте здравословните си проблеми.

Риби – Мнозина от вас ще навлязат в период на стабилизиране. Ще направите преоценка на извършените от вас инвестиции. През почивните дни желанието ви е за открити взаимоотношения.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*