Home / Новини / Сталоун и Арнолд във война с Нова Тв

Сталоун и Арнолд във война с Нова Тв

Ентусиазмът на звездите бързо се стопи

Холивудските актьори бързо се разочаровали от родните медии, когато видели кадри от снимачната площадка на продукцията им да се излъчват по Нова Тв. Кадрите били заснети тайно с телефон и излъчени съвсем незаконно в национален ефир. В борбата си за рейтинг Нова Тв решила да излъчи филмчето, макар с ясното съзнание, че нарушава авторското право.

“Да се краде интелектуална собственост е незаконно и се наказва драстично и строго както в САЩ, така и в страните от Европейския съюз. Това включва и България. Искам всеки да осъзнае, че е недопустимо по такъв начин да излагаме нашата страна и доброто име на българските професионалисти и екипи” – коментирал разпалено шефът на “Ню Бояна”.

Продуцентите на продължението на “Непобедимите” смятат да потърсят правата си в съда и да подведат под отговорност медията, позволила си да излъчи заснетите тайно кадри.

“Извършено е криминално действие, което ще има изключително неблагоприятни последици” – заяви Дейвид Варод и не е изключено действително той да изпълни заканите си.

Явно навиците на българските медии са непознати на холивудските величия, свикнали да работят само с професионалисти. Не е изключено това да е последното им посещение в страната. А от киноцентъра “Бояна” се канят да бъдат безкомпромисни към подобни прояви.
социални мрежи

loading...

One comment

  1. Дикенс

    последните дето бяха във война със бат рамбо не свършиха добре 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*