Home / Новини / Слави прегърна Андреа (ВИДЕО)

Слави прегърна Андреа (ВИДЕО)

Актуалната блондинка и скандалният водещ заровиха томахавката

Войната между Андреа и Слави Трифонов вече е в миналото. Като добри професионалисти те решиха да сложат край на враждата и работят заедно.

В “Шоуто на Слави” половинката на Кубрат Пулев често бе осмивана в различни скечове. Шегите и закачките по адрес на изпълнителката от лекия жанр хич не й бяха по вкуса, но тя показа, че е преглътнала обидите и може да работи със Слави и хората от екипа му.

Фолкзвездата направи дуетна песен с Борис Солтарийски, която вече се посрещна добре от феновете. Очаква се и видеото към парчето, което според запознати ще се превърне в тотален хит. Този път Андреа ще надмине себе си – твърдят хора от екипа на Трифонов. Клипът бил готов и съвсем скоро ще бъде факт и в безплатните музикални сайтове.

Блондинката и Борис Солтарийски ще презентират парчето в “Шоуто на Слави”, с което ще дадат фантастичен старт на “Предай се”.

Появата на Андреа в шоуто ще предизвика силен интерес и с това, че тя винаги е споделяла негативните си чувства относно Слави и неговите шеги. Актьорът Мариан Бачев често в влизал в “кожата” на блондинката й я е осмивал публично с името Андреа Опулева.

споделяне в социални мрежи

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*