Home / Новини / Сирачета станаха жертва на алчността на роднините си

Сирачета станаха жертва на алчността на роднините си

Свилен и Милена се превърна в ябълката на раздора

След страховита катастрофа двете деца остават кръгли сираци. Всичките им роднини искат да ги гледат, за да вземат полагащото им се обезщетение в размер на 100 000 лв. От една страна стоят родителите на загиналата жена, от друга – сестрата на загиналия мъж. Първоначално за тях се грижела леля им по бащина линия, но бабата и дядото бързо се ориентирали и взели децата, за да не изтърват обезщетението. Към този момент 3-годишното момченце и по-малкото момиченце живеят при баба си и дядо си. В грижите за тях помага и сестрата на починалата жена. Другите роднини на децата обаче съвсем не са се отказали и дори заплашвали бабата и дядото със саморазправа. Лелята по бащина линия обвинява другите си роднини, че са спечелили делото с рушвети. Така в обвинения и заплахи роднините станали за смях пред хората във Велико Търново.

Децата, наказани да израснат без родители, се превърнали в обект на семейни скандали. Алчността на родствениците им очевидно няма край и в желанието да прилапат апетитното обезщетение са готови на всичко. Никой явно не се интересува къде децата ще живеят спокойно и щастливо и кой може да им предложи подходяща семейна среда, защото всички са твърде заети да водят война помежду си за пари.
сподели ме

loading...

One comment

  1. Руми Петрова

    Г-жо Кацарова, Вие вероятно вземате позиция без да познавате детайлно случая.Същевременно си противоречите в много неща в статията си.Съветвам Ви първо да се информирате по-подробно и да не пишете измислици и клеветнически твърдения.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*