Home / Красота / Синди Крауфорд изглежда зашеметяващо и на 46 години!

Синди Крауфорд изглежда зашеметяващо и на 46 години!

В средата на 90-те красивата манекенка беше истинска звезда, днес тя вече е легенда

 

На колко години е Синди Крауфорд?

Синди Крауфорд не показва никакви признаци на умора. Тялото й не е на 46-годишна жена и майка, а на 26-годишна изкусителка. Как го постига? Трудолюбие, увереност, дисциплина и самоконтрол – това са четирите златни правила на супермодела, който продължава да бъде вдъхновение за милиони жени по света.

За да ни увери в това, Синди ще изгрее с цялата си зряла прелест върху септемврийската корица на списание Tatler. На снимките, които изтекоха в западната преса, се вижда, че тя може да сложи в малкия си джоб която и да е днешна манекенка, с малки изключения.

Зашеметяваща! И на 46 години Синди Крауфорд изглежда невероятно!

Тя изглежда лъчисто и секси и това е в пълно противоречие с нейната възраст. Крауфорд позира за фотографа Ruven Afanador за предстоящия брой, който обещава да се превърне в истинска сензация.

На въпроса как е успяла да запази визията си почти непокътната, Синди Крауфорд отговаря с усмивка, че всичко е въпрос на ген, но и до ден днешен тя все още прилага някои странни техники, като например да разтрива краката си с едросмляно кафе, за да предотврати появата на целулит.

Синди Крауфорд все още е момичето от корицата

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*