Home / Лайфстайл / Състезание по симулация на секс обра овациите на публиката

Състезание по симулация на секс обра овациите на публиката

Световното състезание по симулация на секс се провежда ежегодно в гр. Остин, щата Тексас

Забавни ситуации, секси соло изпълнения и нажежаващи страсти накараха зрителите на атрактивното състезание да се разгорещят. Секс надпреварата се провежда всяка година и събира десетки кандидати да покажат как се справят в леглото, имитирайки различни сцени, свързани със секса. Много зрители се смеят през цялото време, други – се червят. В общи линии комичните ситуации са много, а участниците видимо се забавляват. Има и мъже, които имитират гей любов, имитирайки сластни движения в задните си части. Жените се правят най-успешно с имитирането на орална любов.

Иначе състезанието си има всичко – жури, награден фонд, регламент и строги правила. Участниците се състезават в три категории: мъже, жени и смесени двойки. Могат да участват само пълнолетни лица. Дрехите на кандидатите за еротична слава са по техен избор. Така под звуците на секси музика мъже и жени симулират сексуален акт.

Стонове и комични физиономии карат зрителите да се кискат, а участниците трудно скриват усмивките си. В интерес на истината – да симулираш секс не е лесна работа. Изисква се актьорско майсторство. Важна е и хореографията. Печелят най-добрите имитатори, които не преиграват, а показват талант дори и в тази област.
споделяне на връзка

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*