Home / Новини / Робърт Патинсън: Разводът не е единствената опция за Едуард и Белла

Робърт Патинсън: Разводът не е единствената опция за Едуард и Белла

Ако Стефани Майър реши да напише друга книга, посветена на сагата Twilight, има толкова много начини, по които тя би могла отново да заплете интригата

Робърт Патинсън

Едуард и Бела вече са семейство

Безсмъртието прави възможностите безкрайни. Кой знае, може би най-накрая Бела и Едуард ще се разведат.

Робърт Патинсън е на мнение, че това би могло да се случи. Според него разводът между двамата е само опция. Всъщност, сюжетната линия е последното нещо, което вълнува маниаците и почитателите на Twilight.

Феновете все по-често се заслушват за новини около двойката, но такива или няма, или са ужасно пестеливи.

Иначе истерията си остава. Покрай премиерата на The Twilight Saga: Breaking Dаwn доста фенки изтрещяха, като трябва да се отбележи, че с всеки изминал филм възрастовата граница пада все повече и повече.

Машината за пари работи нон стоп, не само на зазоряване. Последната книга на Стефани Майър беше разтеглена в два филма, също като Хари Потър, но въпреки това си остава все същата безинтересна вампирска история. За ужас на фенките главните герои вече са семейни, отиват да празнуват медения си месец, както е редно. Бела е избрала Рио като дестинация за радостното събитие, там тя забременява с нещо средно между вампир и човек. Всичко е повече от ясно, затова не е чудно защо самият Робърт Патинсън не изключва развода между двамата като опция. Сигурно и на него му е писнало да бъде блед и да има измъчен вид.

One comment

  1. Statiqta vi ne struva.Parvo gledaite filma i togava pishete takiva gluposti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*