Home / Красота / Риана отдъхва на яхта

Риана отдъхва на яхта

Виж звездата в стилен бански и перфектна фигура

 

И Риана обича да разпуска със студена бира в ръка

Риана не е от момичетата, които се плашат от лошото време. Вчерашния ден, 26 юли, тя прекара  в компанията на приятели. Певицата беше заснета от папараци на борда на изискана яхта в Eze Sur Mer, Франция.

Със студена бира в ръка изпълнителката на „Rude Boy“ показа дълбоко изрязания си бански, който беше съобразен с цялостното класическо излъчване на барбадоската – от очилата с интересни и разчупени рамки, приятно контрастиращи с естествения тен на Риана, до прическата, която повечето стилисти биха определили като свежо ретро.

Междувременно бившият на Рири, Крис Браун, се опитва да убеди журналистите, че ледовете между тях са се стопили, докато са били в Кан през изминалата седмица. Запознати докладваха, че възродената им любов дори била скрепена с целувка. Крис е във Франция, за да заснеме ново видео.

Подобни слухове се появяват от време на време и най-вече когато някой от двамата трябва да промотира нова песен или клип. Факт е, че връзката им беше доста емоционална. Френският яхтинг на Риана няма за цел да възроди една отминалата любов, а по-скоро да разсее певицата, която наскоро претърпя доста неприятна загуба. Само преди няколко седмици нейната баба почина от рак и оттогава насам красавицата често изпада в краткотрайни депресии.

 

Маруся Ангелова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*