Home / Любопитно / Унизиха бъдеща булка в бутик, била прекалено дебела

Унизиха бъдеща булка в бутик, била прекалено дебела

След като определила дата за големия ден, Клер Донъли трябвало да си избере и сватбена рокля

 

Нещастна: Клер твърди, че е огорчена от отношението в бутика

Нещастна: Клер твърди, че е огорчена от отношението в бутика

Клер Донъли е приятна млада жена. На 31 години тя е открила любовта и е готова да каже заветното „Да!“. Но за съжаление едно от най-хубавите събития в живота на госпожица Донъли е помрачено от недобросъвестното отношение на асистент в булчински бутик, който се намира в Глостър, Англия.

Клер казва, че се е почувствала унизена след като въпросният служител й казал, че не продават палатки, а булчински рокли и няма начин да й предложат нещо, което да й е по мярка.

Бъдещата булка, която тежи около 130 килограма, е отделила за сватбената си рокля 500 лири. Тъжната дама споделя пред „Дейли мейл“, че не може да си позволи да отиде на шивач, който да й ушие нещо по мярка.

Разбира се, в един спор винаги има две гледни точки. Журналисти посетили бутика, за да научат какво точно се е случило там. Нямало изненада, тъй като мениджърът на магазина побързал да каже, че всъщност никой и по никакъв начин не е обидил бедната Клер.

Твърде дебела ли е Клер Донъли? Според асистента в бутика за булчински рокли - да!

Твърде дебела ли е Клер Донъли? Според асистента в бутика за булчински рокли - да!

„Ние винаги се опитваме да се съобразим с булките и техните бюджети, за да им помогнем в избора на роклята, която те искат да имат. Това е трудна тема и ние се опитваме да се справим с възможно най-малко сътресения. Бутикът ни е малък и наше бизнес решение е да разполагаме само с най-търсените размери, които са чувствително под това, което засегнатата бъдеща булка е търсила.“

Засега Клер Донъли е прекалено разстроена от отношението към нея в булчинския магазин. Не е ясно дали тя ще пробва да открие своята рокля на друго място, както и дали изобщо ще има сватба през август.

One comment

  1. дебела е но е хубава въпреки това.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*