Home / Любопитно / Рейки – прекрасен начин да се изцелите на всички нива

Рейки – прекрасен начин да се изцелите на всички нива

Рейки – японска холистична система за самолечение и лечение

Ако напишете „Рейки“ в Google, ще попаднете на какви ли не коментари и мнения за този метод за лечение. Докато едни са убедени, че Рейки не помага, други споделят, че са успели да променят целия си живот на всички нива. Има случаи, при които хора се сбогуват завинаги със заболяванията си чрез Висшата енергия.

От чисто любопитство какво точно представлява един Рейки сеанс, ние от Prekrasna.bg се свързахме с Рейки мастър. Главната ни редакторка Мариана Атанасова посети мастър Росица Филипова. Ето какви са й впечатленията:

„Роси ме посрещна усмихната в уютния си кабинет. Звучеше тиха музика за медитация и бяха запалени ароматни свещи и пръчици. Обясни ми, че така енергията в помещението се хармонизира. Не след дълго сеансът започна. Първо ми изчисти аурата, след което започна да ми прави т.нар. „Рейки масаж“. Сеансът продължи около час и половина, по време на който аз чувствах вселенско спокойствие – далеч от проблемите и забързаното ежедневие. На моменти пред очите ми изплуваха прекрасни гледки и усещах хармония с цялото си същество. По едно време даже съм се унесла за минути. Странното е, че когато се събудих от няколкоминутния сън, аз се чувствах отпочинала – все едно бях спала поне 7-8 часа. Роси започна да ми чисти чакрите и ме посъветва на какво трябва да обърна внимание, за да се чувствам reiki9винаги добре на всички нива. Истината е, че след тези близо 90 минути аз имах усещането, че стъпвам по-леко на земята и се чувствах като преродена.

Чувала съм, че Рейки енергията е вяра, надежда и любов. Има нещо вярно в това твърдение. Имам колежка, която успя да се отърве от здравословен проблем с Рейки. Няколко лекари й бяха казали, че е препоръчително да се оперира, но тя реши да пробва Рейки и не сгреши.

Ако се нуждаете от спокойствие, имате стресирано ежедневие или здравословен проблем, пробвайте и този метод. Може да се съчетаеreiki1 чудесно и с йога. Методът е японски и работи на всички нива: физическо, емоционално, ментално и духовно. Изчиства тялото от всякакви негативни натрупвания и го зарежда с нова енергия.

Ако сте от София и искате да се свържете с Рейки мастър, можете да се обадите на Роси Филипова на телефон 0887 668 105.“

P.S. Немалко хора смятат, че Рейки е религия, но тя не е. Може да се практикува спокойно от всички.

loading...

2 comments

  1. Дай друг въпрос . Само дето Роси не ти е чистила чакрите . Такова нещо в Рейки не съществува. Друго нещо е правила . Рейки въздейства първо на ментално ниво и оттам се повлиява и енергетиката. Но специфично чистене на чакрите няма в Усуи Рейки. И е некоректно натрапването на това с рейки мастер. Рейки мастъра се различава от човек с второ ниво само по 1 символ за иницииране на рейки лечители. Това че е мастър не означава, че лекува по-добре или по-мощтно от човек второ ниво.

  2. Мастър Филипова

    Уважаеми господине, това, което излагате в коментара си, не звучи сериозно от човек, който се занимава с Рейки на Вашето ниво. За чистене и зареждане на чакрите се преподава още на първо ниво. Съжалявам, че тази информация не е достигнала до Вас! С оглед на гореказаното от Вас, не считам, че звучи компетентно от човек, който се занимава с Рейки.

    Желая Ви успех по пътя на Рейки!

    Мастър Филипова

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*