Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 16 април

Дневният хороскоп на Серафима за 16 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: [email protected] и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Направете опит да поговорите с хората, с които не сте в особено добри отношения. Мълчанието не е характерно за вас. Постарайте се да погледнете на всяка ситуация от всички ъгли. В любовта ще имате неприятности – Венера напусна знака ви.

Телец

Днес ще ви се дадат шансове и спасителни варианти от всякакви ситуации. Венера е във вашия знак и ви подкрепя. Спрете да недоволствате, а се постарайте да привлечете на своя страна бъдещи партньори. Необвързаните ще срещнат сродна душа. Спокойствие за обвързаните.

Близнаци

Подходящ ден за преглед на финансовото ви състояние, Близнаци. Ще получите важни обаждания и покана за печеливши проекти. С лекота ще се справите с рискова ситуация. Към партньора си бъдете по-благодарни.

Рак

Днес се доверете на предчувствията си, Раци. Обадете се на всички близки и приятели, за които не спирате да мислите. Ако нещо ви тормози прекалено много, разрешете проблема сами или поискайте съвет от близък приятел. Не пренебрегвайте сънищата си. Не е време за недоволства.

Лъв

Ден за важни срещи, Лъвове. Ще получите обаждане от човек, който ще ви помогне да разрешите неприятен проблем. Късметът е на ваша страна и всичко ще се подреди така, както вие искате. Подходящ ден за подписване на договори и за започване на нова работа. Предстои пътуване.

ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА НА e-mail: [email protected]

Дева

Голяма е вероятността днес някой да ви атакува, Деви, и да се опита да ви навреди. Не се отклонявайте от пътя към целите, които сте си поставили! Не споделяйте тайни с хора, на които нямате много доверие. В любовта бъдете по-активни.

Везни

Голяма част от представителите на зодия Везни ще предпочетат работата пред останалото. Търсете си правата и не позволявайте на никого да си играе с нервите ви. Усещате вятъра на промяната, предстои да направите

Поискай любовен хороскоп за теб и твоята половинка от Серафима на e-mail: [email protected]

важна крачка. Една врата обаче ще се затвори за вас.

КОГА ЩЕ СРЕЩНЕШ ЛЮБОВТА НА ЖИВОТА СИ? ПОПИТАЙ СЕРАФИМА!

Скорпион

Венера ви гледа в опозиция от Телец. Търсете компромисни варианти, когато разрешавате спор. Доверете се на интуицията си и спрете постоянно да изисквате нещо от някого. Днес внимавайте какво говорите и правите – с няколко думи и жест може да съсипете това, което сте градили години наред.

Стрелец

Неблагоприятен период, през който трудно ще запазите самообладание. Не позволявайте да ви притиснат до стената и да искат нещо от вас на всяка цена. Не се отделяйте от колектива, за да не изпаднете в изолация.

Козирог

Днес ще тръгнете в желаната от вас посока и ще подпишете важен и изгоден договор. Не изпускайте шансовете, които ви се дават. В любовта късметът не е на ваша страна и все се получава така, че нещо не е наред. Не се нервирайте заради чужди грешки.

Водолей

В работата ще ви върви, ще завържете нови контакти. Някои от вас ще направят печеливши ходове. В любовта обаче ще допуснете грешки. Интуитивно ще усетите, когато някой ви лъже. Дистанцирайте се от хора, които ви дърпат назад.

Риби

Днес звездите са на ваша страна, Риби. Ще получите изгодни предложения, на които човек трудно може да устои. Въпреки това, ще ви се наложи да отидете на неприятни срещи. В любовта проявете повече разбиране към партньора си, за да избегнете скандалите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*