Home / Хороскоп / Дневният хороскоп на Серафима за 17 април

Дневният хороскоп на Серафима за 17 април

Имаш проблеми в любовта, които не можеш да разрешиш? Консултирай се със Серафима на e-mail: serafima.horoskop@gmail.com и на тел.: 0884 72 88 62

Овен

Ако искате да се освободите от негативните емоции, признайте грешките си, Овни, и продължете напред. Мълчанието няма да разреши проблемите, които имате. Ако имате спор с някого, уредете си среща на четири очи.

Телец

Денят ще ви постави пред редица предизвикателства, Телци. Задайте без страх въпросите, които по някакъв начин ви притесняват. На любовния фронт ще изживеете красиви моменти. Ако днес стартирате ново начинание, ще имате късмет и полза.

Близнаци

Пак сте много разхвърлени, Близнаци, но това е нещо характерно за вас. Каквото и да се случи, днес не се отказвайте от стремежите си. Голяма е вероятността днес да възродите стара връзка или работа.

Рак

Ден за пречистване, Раци. Обадете се на хората, с които сте в обтегнати отношения. Действайте дипломатично и всичко ще се подреди. В днешния ден не се препоръчват дългите пътувания.

Лъв

Чудесен ден за командировки и по-големи покупки. Днес ще се излезете от неблагоприятен период и ще усетите спокойствие. Бъдете в компанията на хора, които ви осигуряват душевен комфорт. В любовта играйте по правилата и не се впускайте в авантюри.

Дева

Днес сте затрупани със задачи, Деви. Въпреки това обаче, ще успеете да помогнете и на други хора да се справят с ангажиментите, които са поели. Обадете се на всички хора, които ви липсват. В любовта бъдете по-нежни.

Везни

Не се отказвайте от нищо, Везни. Опитайте се да изгладите отношенията си с хората, които обичате. Няма нищо лошо в това от време на време да правите компромиси. Извинете се на тези, които сте наранили волно или неволно. Не забравяйте, че мълчанието раздалечава.

Скорпион

Силен ден за представителите на зодия Скорпион. На работното място всичко ще върви по план. Ще получите обаждания и оферти от бизнес партньори. Отварят ви се много възможности. Не изневерявайте на партньора си.

Стрелец

Горчилките оставете в миналото, Стрелци. Ден за прошка. Простете на тези, които са ви наранили, и се извинете на онези, които са ви нагрубили. Днес общувате с лекота. Не пренебрегвайте сънищата си – изпращат ви се ясни сигнали.

ПОИСКАЙ ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП ОТ СЕРАФИМА НА e-mail: serafima.horoskop@gmail.com

Козирог

Не лъжете никого, Козирози, защото това ще ви донесе само неприятности. Стремете се да бъдете в мир със себе си и околните. Не отлагайте във времето извиненията, които искате да поднесете. Предстои пътуване.

Водолей

Днес се поглезете с пречистващи процедури, Водолеи. Подложете се на плодова диета и за малко изключете от менюто си тежките храни. Направете нещо, което ще ви донесе душевен мир. Бъдете добри и не атакувайте!

Риби

Ден, в който ще решите накъде да поемете, Риби. Ще ви се дадат ясни насоки за бъдещето. Отварят се нови врати, възползвайте се от шансовете. Ще получите изгодни оферти за бизнес. Премахнете от пътя си старите проблеми, които ви пречат. Правете компромиси.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*