Home / Новини / Имунизирай го срещу изневяра

Имунизирай го срещу изневяра

Остани мистерия

Изневярата е една от причините за раздяла.

Без значение кой е прегрешил, изневярата си е истинско предателство. Въпреки че това зависи от самия човек, дамите могат да въздействат индиректно на половинките си.

Остани загадка
Никога не се разкривай до последната карта, запази доза мистерия. Не споделяй всичките си мечти, желания, впечатления и мисли. Провокирай го, накарай го да си мисли, че с теб никога няма да му е скучно.

Бъди красива
Поддържай се, грижи се за самочувствието си и не се занемарявай. Купувай си нови дрехи, когато имаш възможност и никога не изглеждай евтина. Полагай грижи за красотата си, защото така ще му дадеш повод да поревнува и да се пита за кой се гласиш.

Свийте гнездо

Покажи желание за секс
Няма нищо по-потискащо за един мъж от фригидна жена. Пожелай го и му го покажи. Накарай го да се чувства велик и той ще даде всичко от себе си, за да не те разочарова. Не подценявай еротичното бельо, мръсните танци и още повече мръсните мисли.

Флиртувай
Запази тръпката между вас. Усмихвай му се дяволито, както правеше това в началото. Връзката ви ще премине през много трудности, но ако поддържате химията помежду си, няма да има място за трети.

Не забравяй, че сте от един отбор
Много двойки с времето се превръщат във врагове и се държат като такива. Никога не забравяй, че сте от един отбор и се борите заедно, не един срещу друг.

Точка на замръзване

Точка на замръзване

В един етап при всяка двойка взима връх рутината и скуката. Не позволявай това да стане практика. Не се отчуждавайте един от друг. Ако трябва, направете компромиси. Показвай му, че ти липсва, че ти е нужен и че го цениш.
сподели ме

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*