Home / Новини / Потвърдено! Николета е бременна!

Потвърдено! Николета е бременна!

Валери Божинов официално потвърди, че половинката му е бременна

 

сн.: сп. “Максимум

Бъдещият татко официално потвърди пред “Труд”, че Николета Лозанова е бременна и вече са насрочили дата за сватбата. Сватбеното тържество ще се състои през есента и двамата усилено планират подробностите. Николета и Валери споделиха, че са много щастливи и в края на месеца ще се приберат в България. Тогава обещават да дадат повече подробности около бременността на скандалната съперница на Алисия.

Божинов моли всички медии да не спекулират със ситуацията и да разпространяват различни подробности от личния им живот. Той заяви, че смуглата красавица е любовта на живота му и с нетърпение очаква да стане баща за втори път. Той вече има момченце от Алисия, което скоро ще навърши 4 годинки. Валери си мечтае за дъщеричка, тъй като има момче, а за Николета полът няма значение.

Влюбените гълъбчета са на седмото небе от щастие и искат да споделят радостта си с целия свят. Николета засега се чувства добре и ще си дава повече почивка. Възможно е да преустанови работата си на модел, но няма информация дали ще запише обещаната песен с Азис. Не е изключено да последва примера на много звездни майки и да се труди до последно, за да не ощети кариерата си.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*