Home / Новини / Перфектният мъж е като отлежалото вино

Перфектният мъж е като отлежалото вино

Забрави за всичко, което си чула от Кари Брадшоу!

За съвременните работещи жени става все по-трудно да открият своята половинка, а ако търсят перфектната връзка, се обричат на самота, защото такава не съществува. Перфектният мъж е като отлежалото вино, чакаш го толкова дълго време, за да разбереш единствено, че съвсем не е перфектен, просто различен.

 

Жените на 20 год. често изпускат много подходящи мъже, защото са убедени, че ще намерят Принца. Когато след 10 г. търсене се обърнат назад, разбират, че са направили ужасна грешка и са изпуснали много възможности.

Принцът е толкова принц, колкото и ти принцеса!

Принцовете ги има само в приказките
Ако търсиш събирателен образ на всички качества, които си решила, че трябва да притежава един мъж, бъди сигурна, че ще останеш “стара мома”. Не търси идеалния, огледай се за добри попадения и ако трябва направи компромис с позицията си. Не си тръгвай при първата разразила се буря в отношенията ви. Големите очаквания са само повод за разочарования. Приеми, че и той греши, също като теб и се научи да забравяш и прощаваш.

Купон без край
Във всяка една връзка настъпва затишие. Невъзможно е нещата да не се променят с времето, както и да не се промени връзката ви. Колкото по-сериозни стават отношенията ви, толкова по-сериозно се намесва рутината и еднообразието. Станало ти е прекалено спокойно и искаш нова тръпка и емоции? Това означава единствено, че не си готова за сериозна връзка.

Мъжете са от Марс, жените от Венера
Дааа… и какво от това? Приеми, че мъжете са различни, мислят различно, хранят се различно, обичат различно. Дори да го намираш за твоя пълна противоположност, трябва да знаеш, че много двойки са щастливи заедно, въпреки че на пръв поглед изглеждат неподходящи. Опитай се да извлечеш най-доброто от него и му дай най-доброто от себе си.

Скучно ми е!

Той е такъв пън и изобщо не ме разбира
Ти ще си останеш загадка за всеки мъж, защото си жена! Няма да намериш господин, който да те разбира винаги и за всичко, защото твърде често и ти самата не се разбираш и не спираш да се изненадваш от себе си, понякога и негативно. Мъжът не е кошче за душевни отпадъци, затова имаш приятелки, не бъркай любовта със сапунена сага.
сподели ме

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*