Home / Новини / Отвлякоха Мис България 2009, похитителят е задържан

Отвлякоха Мис България 2009, похитителят е задържан

Бившият приятел на Антония Петрова я отвлече вчера вечерта

Три часа след отвличането той вече е задържан. Стана ясно, че блондинката е била издърпана насила от ресторант, където е вечеряла с Румънеца. Александър Бередин я е качил в джипа си, но на кръстовището на булевардите “Александър Стамболийски” и “Мария Луиза” е бил спрян от ченгетата.

Сигнал до полицията е бил подаден от родителите на Антония. Миската била открита в колата, увита в одеяло и с наранявания по тялото. Похитителят е задържан за 24 часа. Няма информация за причините, които са довели до нелепото отвличане и то пред погледите на всички.

Руснакът твърди, че бившата му приятелка доброволно се е качила в джипа и той не я е насилвал. Тепърва отвличането ще се разследва и ще се изясняват подробностите около действията на Александър.

Новината за отвличането на Мис България 2009 изненада всички, още повече, че тя винаги се е изказвала доста ласкаво за годеника си, с който приключи отношенията си миналата година. Двамата все пак се появяват заедно на светски събития и това предизвикваше различни слухове. Смяташе се, че те отново са се събрали, но крият връзката си по необясними причини.
сподели ме

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*