Home / Новини / Осъдиха съпруг – скрил, че е импотентен

Осъдиха съпруг – скрил, че е импотентен

Върховният касационен съд в Италия осъди импотентен съпруг

сексЛекар от Флоренция сключил брак с избраницата си, без да й каже, че е импотентен. Двамата били сгодени цяла година, но мъжът така и не се решил да признае истината. Карла разбрала, че съпругът й не може да й направи бебе и решила да го осъди. Година и половина след брака съпругата била заблуждавана, докато сама узнала истината, пише vesti.bg.

След като Карла разбрала, че мъжът й е импотентен, тя си намерила любовник и изневерила. Маменият съпруг разбрал и последвал шумен скандал. Наложило се униформените служители да спасяват Карла от гнева на съпруга й.

Апелативният съд признал Карла за виновна, но Върховният касационен съд обърнал делото, обвинявайки съпругът в лъжи и заблуждение.

Премълчаването на импотентността оказало негативен ефект върху Карла, която много искала дете, а била и в напреднала възраст. Съпругът й не сметнал за нужно да й каже истината и я е лишил от избор. Лекарят от Флоренция е официално признат за виновен и е задължен да изплаща издръжка на вече бившата си жена в размер на 450 евро.

Интересно е да отбележим, че делото е било заведено през 1997 г., но едва сега е приключило окончателно.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*