Home / Красота / ТОП 5 на мъжките „НЕ“-та за женската красота

ТОП 5 на мъжките „НЕ“-та за женската красота

Някои дамски навици за красота дразнят господата

 

Господата никак не харесват "опушения" поглед

Жените са готови на какви ли не жертви, за да изглеждат добре винаги и да задържат мъжкото внимание върху себе си. В някои случаи обаче мъжката и женската идея за красота се разминават рязко. Предлагаме на вниманието ви 5 „НЕ“-та от страна на господата за дамската красота:

1. Афропрически

Певиците Риана и Бионсе наистина изглеждат ефектно на сцената с афропрически, но в ежедневния живот жените с обемна къдрава коса не са секси и по-скоро плашат мъжете. Те или изглеждат като опасни хищници, или като глупачки, които са готови на всичко в името на модата.

2. Тежък парфюм

Голям процент от господата признават, че не понасят тежките парфюми. Те свързват тези аромати с дами на средна възраст, които са фенки на леопардовите десени и големите блестящи бижута.

3. „Опушен“ поглед

Изненадващо, но мъжете мразят „опушения“ поглед. Според тях гримът тип smoky eyes придава на женския поглед агресивност, а това убива сексуалността.

4. Прекалено много аксесоари за коса

Мъжете не харесват жени, които използват прекалено много аксесоари за коса. Не гледат с добро око на всякакви щипки, шнолки, ластици и диадеми.

5. Коса на клечки

Актрисата от „Здрач“ Кристен Стюарт обича прическите с мокър ефект. Мъжете обаче въобще не ги харесват, защото смятат, че косата на дамата е мръсна. „Ако косата й е на клечки, нямам абсолютно никакво желание и намерение да я докосна“, признават голяма част от представителите на силния пол.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*