Home / Лайфстайл / Николета поразява с грим SWAROVSKI

Николета поразява с грим SWAROVSKI

Прясноомъжената бъдеща мама грее с кукленски грим

сн.: Велислава Каймаканова – Ножарова

 

Николета Лозанова направи поразяваща фотосесия с кристали SWAROVSKI. Тя стана рекламно лице на известната марка от линията SWAROVSKI ELEMENTS за България – Crystal-Zone, пише hotarena.net.

Смуглата хубавица засне уникалните фотоси в България. Тя пристигна в столицата от Лисабон, където остави съпруга си.

Бременната моделка застана пред обектива на най-известната родна фотографка Велислава Каймаканова – Ножарова. На снимките Николета Лозанова си партнира с 14-годишната Паола Стоименова.

Малката хубавица е поклонничка на прясноомъжената амазонка и мечтае за кариера като нейната. Паола не може да повярва, че се е снимала заедно с най-популярната моделка в България и лично се е запознала с нея. Това било голямата мечта на бъдещата манекенка.

За бляскавия макиаж на звездата и малката й “колежка” са били нужни 1000 кристали SWAROVSKI. Цялата процедура по поставянето на камъните върху лицата на двете дами е отнела повече от 2 часа.

Снимките са направени за ювелирния каталог на централата на SWAROVSKI. Представителите на марката за България ще кандидатстват с останалите си колегите от представителствата по цял свят за място в каталога, който се издава два пъти годишно.

Снимките от новата фотосесия на Николета са забележителни. Не можем да отречем, че качеството им се дължи най-вече на опитната и талантлива фотографка.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*