Home / Новини / Ексклузивно! Николета показа бременно коремче

Ексклузивно! Николета показа бременно коремче

Бъдещата мама изглежда блестящо на снимките

сн.: LOVEstyle"

Николета Лозанова се появи на корицата на списание „LOVEstyle“ заедно със своята законна половинка Валери Божинов. Новият брой на списанието е посветен на празника на влюбените Свети Валентин, а кои са по-подходящи да изгреят на корицата от Божинов и Лозанова. Все пак за тяхната сватба и тяхното бебе се говори вече месеци наред. Колкото и да са мразени, те не спират да вълнуват аудиторията.

Николета Лозанова разкрива, че иска втора сватба, тъй като една й се вижда малко за такава любов. С тези си изказвания тя със сигурност ще удари Алисия по слабото място, тъй като певицата направи всичко възможно, за да накара Божинов да сключат брак, но това така и не се случи. А ето че Лозанова ще се радва не само на една сватба, а на две.

Бременната плеймейтка сподели, че смята да роди във вода. Тъй като тя обожава Италия, не е изключено да даде живот на бебето си точно там и то по начина на древните египетски кралици. Красавицата смяташе да роди в България, но изглежда тази идея вече не й се струва толкова привлекателна. От известно време Лозанова споделя, че е отвратена от клюките и слуховете, които се носят за нея в родината. Тя се възмущаваше и от наглите опити на Антония Петрова да я въвлече в конфликт. Заради всичко това Лозанова може да се откаже от идеята на роди в България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*