Home / Новини / Нещата, които ви разделят и сближават

Нещата, които ви разделят и сближават

Нещата, които ви правят по-близки

Задавай му въпроси и се интересувай от отговорите. Опитай се да изглеждаш заинтригувана, когато ти разказва за любимия си футболен отбор, за Шампионска лига и колко важно е да се класираме за Европейското първенство. Не започвай да се прозяваш, а намери сили и се включи в словесната му тирада. Покажи жив интерес и това ще го поласкае.

Направи нещо мило и секси, което ще го изправя на нокти всеки път, когато си спомни за него. Накарай го да се чувства специален, бъди неговата гейша за 5 минути. Давай му това, от което има нужда, без да го караш да ти връща жеста. Опитите ти да му се харесаш няма да останат незабелязани и скоро ще усетиш как се привързва все повече и повече.

Направете си секс видео или се снимай сама и го гледайте заедно. Към тази стъпка е препоръчително да преминеш, ако му имаш доверие и го познаваш добре. Примерите за порно клипчета, изпуснати уж случайно в нета са много. Голям процент от двойките смятат, че точно палавите кадри са заздравили връзката им и са подобрили сексуалния им живот.

celuvkaНещата, които ви разделят

Обаждаш му през половин час, за да го проверяваш – къде е, с кого е и кога, по дяволите, смята да се прибере. Изпращаш му съобщения с ученически спомени от тези, които си записвахме в лексиконите, и непрекъснато го караш да ти отговаря на сладникавите SMS-и.

Плащаш всички разходи, сметки и ежедневни харчове. Един мъж на място би се притеснил от това, тъй като ще се почувства като жиголо. А мъжете, които преживяват благодарение на партньорката си, са пет пъти по-склонни да изневеряват.

Всичките ти близки, познати и приятели сякаш са се наговорили да не го харесват, но ти упорито си затваряш очите за всичките му лоши качества и навици. Дори да криеш главата си в пясъка като щраус, в един момент ще се наложи да погледнеш истината в очите и тя може да не ти хареса.
споделяне на връзка

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*