Home / Новини / Наталия Симеонова: От всяка ситуaция има изход!

Наталия Симеонова: От всяка ситуaция има изход!

– От нас зависи кое ще надделее – доброто или злото

 

Наталия Симеонова: Когато вярваш в доброто, ти го предизвикваш

Водещата на предаването „Предай нататък“ – Наталия Симеонова, е на мнение, че от всяка ситуация има изход, стига човек да подходи към нея с вяра, надежда и любов.

„Бих посъветвала хората да подхождат към проблемите си като към задачи за решаване“, казва тя в интервю за сайта tvto.info.

Русата фея, както я наричат много хора, споделя, че когато тя и екипът й не могат да помогнат на неизлечимо болен, правят всичко по силите си, за да сбъднат някоя мечта на страдащия.

„Ти не можеш да помогнеш на неизлечимо болен, но можеш да накараш Васко Василев да изсвири любимата му музика и да го целуне по бузата“, категорична е Симеонова.

„Предай нататък“ сбъдва мечти

Тя разказва и за едно детенце, родено в катастрофа, в която загиват родителите му. Впоследствие сирачето се разболява. То има огромното желание да се срещне с известен българин, чието име Наталия не иска да разкрива. Въпросният човек обаче заявява, че по-късно ще се свърже с предаването, но така и не го прави.

„На него може би му е изглеждала прекалено дребна тази мечта, но за това дете означаваше много“, коментира тя.

Водещата смята, че когато вярваш в доброто, го предизвикваш и рано или късно то се случва. Според нея във всеки един от нас живеят и доброто, и злото. В наши ръце е да решим коя от двете страни да надделее…

 

One comment

  1. здравейте, искам да си споделя с нещо с вас. Имаедно момче което майка му почина скоро и то му е много трудно.постояно се притеснявам за него и да си позволи нищо да си купи и аз искам да му помогна ама и аз немога той се казва исмаил той учи в. ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО МЕХАНИЗАЦИЯ НА СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО (ПГ по МСС)…. Той е в 12 клас….БЛАГОДАРЯ ВИ МНОГО ЧЕ МИ ПОМОГНАХ ТЕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*