Home / Новини / Наргиз: “Гласът на България” е с нагласен финал!

Наргиз: “Гласът на България” е с нагласен финал!

Певицата не успя да скрие разочарованието от музикалното шоу

При елиминациите Ивана винаги се е опитвала да бъде тактична, най-вече към губещата страна. Това обаче не помогна на Наргиз да се почувства по-добре, след като колежката й я изгони и предпочете Невена. Изпълнителката на “Шампанско и сълзи” не успя да аргументира убедително избора си. Тя не пропусна да спомене, че трудно би могла да намери грешки в представянето на Наргиз, но все пак предпочете да даде шанс на по-неопитните.

От ежедневника “Всеки ден” смятат, че туркинята е направила магия на колежката си, защото била забелязана при известен ходжа в Ардино. Ние не знаем откъде я черпят тази информация колегите, но честно казано не ни се вярва. В живота често се налага да губиш и трябва да го направиш с достойнство. Наргиз споменава, че един от менторите постоянно получавал инструкции в почивките кой да елиминира. Телефонът му буквално не млъквал. Въпреки че Наргиз не споменава име, всички предполагат, че става въпрос за Ивана. Това обаче тя няма как да докаже. При различните конкурси често победителите се знаят предварително. Участниците усещат нещата, но такава е действителността.

“Господ ме дръпна за ръката, когато започна да става страшно и гнусно! Не е за мен” – сподели Наргиз във Facebook.
споделяне в социални мрежи

loading...

14 comments

 1. Кристиян

  Без да следя предаването само от тази статия съм съгласен с това което е направила чалга певицата Ивана…
  Защо гласът на България трябва да е спечелен от турци ???????
  Ако трябва да е така по добре да са го кръстили по друг начин…

 2. Теодора

  Правилно реши Ивана. Наргиз се занимава професионално с пеене и затова по-добре бе Невена да продължи. Не и прави чест на Наргиз да говори така.

 3. Bravo Ivana ! Tva e Balgariq, da xodqt da se qvqvat na Glasut na Turciq ! :))))

 4. ха че Наргиз дори не можа да изпее песента добре.

 5. И на мен не ми харесва изпълнението на Наргиз и не е свързано с етническата и принадлежност!

 6. Neograni4ena

  Писна ми да чета коментари за турци, българи и цигани. Толкова ли сме велики ние българите че да се заяждаме с етноса на останалите!? Какъвто и да е етноса на Наргиз, Роксана или Радослав на личната им карта граждаството е българско.Единственот техните способности трябва да ги разграничават от всички останали (с по- добро или с по – лошо). А за конкурса че има нагласени работи има и това. В кое шоу няма !? А и всички казват “ Казала го е за Ивана“. Някъде да прочетохте такова име, защото аз не!? Няма да зле да започнем да мислим повече, но защо като има някой срещу който да плюем – срещу туркинята Наргиз. (Последното е сарказъм, защото съм сигурна че някой не го е схванал).

  • Напълно съм съгласен с теб!
   На писане по разни форуми сме супер големи националисти. Но на действия доказващи това, дали пазим всичко българско… Никакви ни няма..
   Ние сме майстори на плюенето по нечий адрес, за нас новина е случилото се някому нещо лошо.. Навсякъде е пълно с жълта преса и също такъв цвят медии… Вместо цялата тази енергия да е насочена изцяло към това- как да израстваме интелектуално…
   Чалгата стана „манталитет“ и „култура“ в Родината.
   Тъжно..

 7. Не ме интересува произхода на Наргиз,нито как е изпяла песента,но такива простотии ,които чета тук за нея доказват още веднъж ,че такива вестници стават само за тоалетна хартия.Пред цяла БГ тя показа,че е един достоен човек и тези измишльотини са творение на болен мозък

 8. хайде сега кажете къде Наргиз е казала,че е нагласен финалът?публикувайте нейно интервю,където го е казала.Ама няма такова.Смешници сте,ей!

 9. От -до пълни глупости….ходжи,ардино…Наргиз е достоен човек и само болни мозъци могат да драскат такива простотии

 10. stiga gluposti

 11. Ами много ясно,че ще изберат Невена. Харесвах и Наргиз,но тя е прекалено възрастна. Ще се избере Гласът на България и това ще сложи начало на дългогодишна музикална кариера,може би. А Наргин… хм,да речем ,че нямаме нужда от втора Лили Иванова. 🙂

 12. Е, браво бе! Защо била предпочела Невена – ще ти кажа защо – защото Невена е млада и има толкова талант, че не знам на къде повече! А ти вместо да седнеш да обиждаш Ивана, дето ти даде шанс(ако не беше тя, щеше да стигнеш точно до под кривата круша), пък и така или иначе всички ще отпаднат рано или късно! Злоба, злоба, братче няма как!:@ А иначе ми се стори мила на телевизора, но сега те виждам отвътре! Жалко, хубаво пееш;(

 13. Учан кушлар

  И какво ако беше спечелила една българка от турски произход? Блгаринът всичко оставя, само не и простотията и глупостта си. Защо трябвало да бъде спечелен от турци конкутрсът. Наргис е българска гражданка, галфон. За таланта няма граница и държава. Докато се делим на турци и цигани, ще сме все на тоя хал. Не се научихте да приемате хората такива, каквито са, мама ви стара! Прости, тъпи българи! Е, и кво? От отпадането на Наргиз минаха почти пет години, а Невена отиде в забвение и вече никой не я помни и дори не се знае какво става с нея, докато Наргиз е професионална певица, пее и се развива. Има си своите почитатели и се изявява често на сцената. В ткрайна сметка решението на Ивана беше неправилно и неоправдано, щото Невена е забравена. Ивана нямаше достатъчно убедителни аргументи, за да махне Наргиз.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*