Home / Хороскоп / Най-точният хороскоп разкрива какво ви е подготвила седмицата 4-10 декември

Най-точният хороскоп разкрива какво ви е подготвила седмицата 4-10 декември

ОВЕН

В началото на периода психическата ви устойчивост ще е поставена на сериозно изпитание. Може да сте атакувани от дразнители, към които не сте равнодушни. Не подлагайте на съмнение любовта към близките си.

ТЕЛЕЦ

Няма да ви е никак приятно да научите новини, свързани с хора, на които сте гласували извънредно голямо доверие. До средата на седмицата проявявайте обективност в отношенията си с роднините.

БЛИЗНАЦИ

Изграждайте спрямо хората, с които се намирате в тесни връзки, добри взаимоотношения. Не давайте пари на заем, дори и да ви се струва, че на този етап можете да си позволите нещо такова.

РАК

horoskopiМалко вероятно е да получите подкрепа в дръзките си инициативи от страна на партньора си. Стремете се да бъдете пестеливи на коментари, особено ако засягат хора, от които сте зависими по някакъв начин.

ЛЪВ

През седмицата концентрацията ще ви даде възможност да се освободите от обзелите ви в последно време разрушителни емоции. Не предприемайте ходове, от които загубвате стабилна почва под краката си.

ДЕВА

Действайте с по-голяма находчивост по отношение на новите си инициативи, но и с огромна доза предпазливост. До средата на седмицата на всяка цена укрепете здравето си, ако искате да се радвате на отлична форма.

ВЕЗНИ

Не пренебрегвайте първите симптоми на отпадналост. Заложете на активното физическо натоварване, но също така и на пълноценния отдих. Липсата на сън може да е основната причина за повишаване на теглото ви.

СКОРПИОН

Не допускайте да попадате в зависимост от приятел или партньор. Постарайте се да бъдете пестеливи. Погрижете се за здравето си, за да не ви поднесе неприятни изненади.

СТРЕЛЕЦ

Не давайте повод на никой да се възползва от добрината ви по неправомерен начин. Около средата на периода много от вас ще бъдат склонни към прекалена емоционалност в личен план.

КОЗИРОГ

Опитайте се да извършите някои промени в начина си на мислене, защото именно така ще преодолеете препятствията, които ви създаваха сериозни проблеми и в миналото. Здравето ви готви изненади.

ВОДОЛЕЙ

В края на седмицата способността ви да оцелявате при всяка ситуация ще ви помогне да превъзмогнете трудности. Осланяйте се на силната си воля и вътрешна дисциплина. Погрижете се за здравето си.

РИБИ

Семейното ви щастие до голяма степен ще зависи от готовността да направите компромис със себе си. През почивните дни залагайте на откровеността в общуването с най-малките представители от семейството.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*