Home / Мода / Най-актуалното облекло за пролет/лято 2014 година

Най-актуалното облекло за пролет/лято 2014 година

Никой не знае кога необходимостта от дрехи се е превърнала в хоби и към днешна дата дори е мания…

Всяка жена се чувства страхотно, когато си купува нови дрехи от Alexandra Italy, и изпитва прекрасни вълнения на границата с абсолютното щастие. А какво да кажем за чувството, когато отиде с тях в офиса или на кафе с приятелки през уикенда и демонстрира безупречния си вкус?!

Комплиментите от колегите, завистливите погледи на колежките… Радостта е наистина несравнима!

moda

Непременно за настъпващото лято трябва да имате ежедневни и комфортни дрехи за работа. Постарайте се тези дрехи да са подходящи и за разходки и пътувания, от които имате нужда или може да ви се наложи от естеството на работата ви.

Други дрехи са тези за спорт на открито или фитнес.

Постарайте се да се запасите и с актуални дрехи за официални поводи – едни за дневни тържества и едни за вечерни, които може да са по-шикозни и тържествени.

Направихме запитване кое ще бъде най-актуалното облекло за пролет/лято 2014 г. Малката черна рокля е вечната класика. Веднага след нея се нарежда елегантният костюм за всеки ден в офиса. Новото около него е, че полата, панталонът и сакото са с висока талия и тънки коланчета.

malka cherna roklya

Ризата се носи небрежно отвън и изглежда сякаш сте я взели от гардероба на мъжа ви.

През лятото жените изглеждат много добре, когато са облечени в бяло. Роклите тип нощничка, тип „прегърни ме“ и тип кимоно заемат следващите места.

Мъжете не харесват джинсите и панталоните, защото те обичат жената чрез очите си. Ако природата е била щедра към една дама, то мъжете са склонни да прескочат някой и друг недостатък. Те са особено щастливи, когато на среща момичето се появи с пола или рокля. Това може да ги подлуди и до следващата среща постоянно да мислят какво да сторят, за да бъдат с вас…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*