Home / Новини / На Андрей му се повръща, когато чуе за Даниела

На Андрей му се повръща, когато чуе за Даниела

Водещият ненавижда да му говорят за бившата

Андрей до такава степен ненавижда да чува името на бившата си законна съпруга, че дори в национален ефир не може да се възпре да възнегодува. Поредната изцепка на водещия беше свързана точно с Даниела Янков, с която бързо се събра и още по-бързо разведе. Докато дискутираха разпалено семейните отношения в “Станция нова”, водещата обяви, че имат пряко включване от Белград и това почти доведе Андрей до нервна криза.

„Мисля, че тази история е толкова досадна, че аз и зрителите можем да повърнем дружно“ – отсече вбесеният водещ и не скри раздразнението си.

„Не мога да разбера защо българинът не се вълнува от истински сериозните проблеми, които го преследват, а се занимава с това дали двама ще се подпишат след един чисто комунистически ритуал, в който аз не вярвам – и преди, и след брака си” – продължи да се ежи Андрей, не оставяйки съмнение колко е разочарован от брака си със сръбкинята.

Самата Даниела не се превзема толкова много, когато чуе името на бившия си и се въздържа от изказвания, които могат да оронят авторитета на екссъпруга й. За раздялата им се носеха много слухове, но каква е истината, така и не стана ясно.
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*