Home / Красота / Модни цветове в грима за Пролет 2012

Модни цветове в грима за Пролет 2012

Пролетта наближава, а с нея и желанието да сме различни

Гримът за Пролет 2012 ще ни предостави възможността да избираме между всички нюанси на кораловото. Цветовете могат да бъдат от най-нежното деликатно сияние до най-искрящия и провокативен нюанс ма кораловото. Този аристократичен цвят може да се съчетае с метални отблясъци на морските нюанси, земно кафяво, пише iwoman.bg.

Професионалната гримьорка Ива Денчева съветва дамите да съчетават грима с облеклото. Така например сега са актуални цветните райета, които могат да бъдат съчетани с грим в приятна и смела комбинация от подходящи цветове.

В общи линии кораловият цвят ще властва през Пролет 2012, във всичките му нюанси – от пастелното до искрящото. Това се отнася в еднаква степен за сенките и червилата. Най-доброто червило съчетава цвят и гланц в едно. Добре е да има и защитен фактор.

Преди да започнем с грима, трябва да нанесем крем върху лицето. Някои жени подценяват нуждата от основа за грим, но това е погрешно. Друга основна грешка е злоупотребата със спиралата. В желанието си да се сдобият с гъсти мигли някои жени напластяват прекалено много спиралата и миглите им се слепват. Да не говорим, че стоят много странно. Спиралата се нанася в основата на клепача, а след това и по върховете. Така миглите изглеждат по-гъсти. Не е препоръчително да се нанася от този козметичен продукт на долните мигли. Не забравяйте да поставите и контур на клепача.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*